Get to know

Meet Monti

Når jeg opdager nye talenter, kan jeg ikke lade dem gå ubemærket hen. Specielt ikke, når de bruger deres egenskaber til at skabe noget vildt og opnå resultater, som andre også kan få glæde af og lade sig inspirere af.
Ud af den blå luft engang i November 2014 kom hiphop gruppen MONTI til livs. Denne måned offentligjorde de ‘Greetings’ – lækkert hiphop med krøllede lyrics’, sunget med bedste amerikanske accent. Jeg synes det er på tide, at der kommer nogen og giver Suspekt, Kesi, Kato, L.O.C, Malk De Koijn og hvem vi ellers har i Danmark, baghjul. Jeg synes efterhånden, at den danske “rap/hiphop” musikkultur er blevet for ensartet.
Men ja, med dette sagt, så er jeg en meget nysgerrig person, for hvordan skal man bære sig ad, hvis man har drømme om at leve af egen musik? “Just fucking do it”, har du muligvis hørt om at dyrke motion, men det er jo ikke fordi at Rom bliver bygget på én dag.Hvordan opnår man succes med sin musik? Er det svært, eller kan alle gøre det, selv hvis man skulle være ligeså talentløs som mig?

Shoot af Monti og Koala fra musikvideoen til “Greetings”

“At øve sig er helt klart den bedste måde at blive god på. De folk, der har bevæget sig mest og hurtigst, er også dem der har øvet sig mest. Der er heldigvis masser af videoer, artikler og forummer på nettet, så man i princippet ikke behøver en del af en musikskole eller lignende længere”, udtaler  Koala, produceren bag de lækre melodier. Derudover er det alfa og omega med gode forbindelser og han råder til, at man virkelig integrerer sig i branchen, kommer ud og hører lidt forskelligt, møder nye folk og taler om interessen for faget. For MONTI går det super godt med at holde engagementet oppe. De er stadig nye, men forsangeren Sebastian Bang Monti aka. ‘Monti’ er hårdtarbejdende og har en super god arbejdsmoral, der gør det nemt for dem alle at holde sammen og bevare det høje engagement.
“Jeg regner med, at det her kan blive rigtig stort” udtaler Koala og uddyber, at det der driver dem lige nu, er at få deres musik ud blandt folket og at få færdiggjort nye projekter.
“Vi har en del der snart er færdigt og med den modtagelse vi har fået, er der masser af blod på tanden efter mere” slutter han.

Ja, og jeg kan ikke vente til at høre mere fra den unge gruppe. Indtil videre må vi bare følge med derude og ønske dem alt held og lykke fremover!

Følg dem her:
Facebook
Montiofficial
Youtube
Soundcloud

Dette indlæg er udelukkende baseret på personlige meninger og skriftlig samtale med Koala fra MONTI

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar