#3 Kreta // Mini haul

Det ville være usandsynligt, hvis ikke jeg havde lidt lækre køb med hjem fra Kreta, så i dag viser jeg de bedste fund 😉
Vi tog et smut ind til Chania, som er en meget kendt og populær turistby på Kreta. De gør sig utrolig meget inden for skind- og lædervarer, og jeg forelskede mig hurtigt i en af deres mange Stella McCartney lignende tasker.
Jøses, er den ikke bare gude smuk! Selvfølgelig skulle jeg have en pung, der passede til, og både pung og taske er af ægte koskind (ikke, at jeg er stolt af det), men egoismen tog over, og til en god pris, kunne jeg simpelthen ikke dy mig. 
En anden ting, de har utrolig meget af på Kreta, er smykker! De er over det hele, og specielt denne ‘Phaistos Disk’, er at finde i en hver smykkeforretning. Phaistos Disk, var en oval plade af ler, der blev fundet på et palads i byen Phaistos på Kreta, og sidenhen har man prøvet at tyde, hvad tegnene på pladen betyder. En græsk dame fortalte mig, at nogle mener, at det er en gammel kalender af en slags, men ingen er vist helt sikre. Det er et af de mest mystiske arkæologiske fund, der er gjort i Grækenland, og kretenserne virker til at være meget stolte af den 🙂

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar