Personal

#Smukfest16

Dette blev året, hvor jeg, i en alder af 19 år, fik taget min festivalmødom på Smukfest i Skanderborg. Jeg har kun meget få billeder derfra, og det må I virkelig undskylde, men bloggen har ikke ligefrem været højeste prioritet, mens jeg var afsted.

Jeg var afsted med en masse venner samt min kæreste, og sammen var vi “Camp Total Pedal Hammer’. Vi ankom til Kærligheden og jeg var hurtig til at snige mig gennem folkemængden og endte med at stå helt forrest med mit og tøsernes telt. Jeg havde en del kampgejst og adrenalin i blodet efter at få den perfekte plads på Kærligheden. Før jeg vidste af det, stormede folk pladsen. Med teltet på skulderen, løb jeg alt hvad jeg kunne i mine gummistøvler (hvilket jeg hurtigt fandt ud af var umuligt). Jeg tabte teltet, faldt og lavede rullefald, hvorefter en horde af mennesker hoppede over mig og spurtede videre. Jeg nåede lige at tænke, at det er i sådanne tilfælde folk bliver trampet ihjel – hold kæft, hvor var jeg skræmt et øjeblik, men jeg kom heldigvis på benene igen. Ikke nok med, at jeg lige var tæt på kvæstelse, startede et skybrud lige idet vi skulle til at sætte telte op. Yes mand… og jeg var alene om at sætte et stort telt op, jeg aldrig havde sat op før. Så det var en lidt hård start, men ellers skulle det vise sig at blive en god festival alligevel 😉

Der var en helt unik atmosfære inde på Kærligheden. Der var aktiviteter hver dag (heriblandt fællessang og erotisk novellefortælling) og folk var så venlige og især randomme. Jeg har heller aldrig set så mange nøgne mennesker, på så kort tid, før 😉 Maden (især den der pølsemix) og oplevelserne gør festival til en helt unik oplevelse, og mon ikke jeg skal afsted igen næste år 😀 Jeg havde en onsdagsbillet så jeg fik bl.a hørt Mads Langer, Kim Larsen, Rihanna og Martin Garrix.

Jeg håber, at I alle har haft en dejlig sommer. Skoletiden starter for mig i morgen, og jeg er egentlig lidt spændt da det er mit sidste år på HHX. Jeg glæder mig bare til at få den hue på!

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Louise Bennetzen
    17. august 2016 den 15:52

    Vidste ikke det var så vildt om søndagen! Jeg var der med en veninde, men vi kom først onsdag (hvor alle pladser var taget, haha). Vi endte også med at sætte teltet op i skybrud, og min veninde havde selvfølgelig ikke prøvet at sætte det op før (det var hendes forældres 30 år gamle telt). Men det var en fed oplevelse alligevel. Lyder til du har haft det på samme måde, trods den våde start 🙂

    http://www.moderngirl.dk

  • Skriv kommentar