Personal

10 ting jeg elsker ved efteråret

Jeg syntes lige, at det var tid til et hygge-indlæg, hvor I lærer mig lidt bedre at kende. I dag handler det om de 10 ting, jeg synes bedst om ved efteråret, samt ting man kan give sig til indendøre, når det bliver lidt køligere.

1. Regnen
Jeg kan godt blive deprimeret af et mørkt og gråt vejr, men hvis det begynder at regne, er det som om jeg lyser op, og bliver gladere. Det lyder super underligt, men det må være fordi, at jeg så har en ekstra god undskyldning for at blive inde, med en film, lidt skøn bloglæsning (se: www.moderngirl.dk) og en kop te, under dynen.

2. Lag-på-lag stilen 
Eftersom det bliver lidt køligere vil muligheden for at klæde sig, i de varmere klæder, komme tilbage, hvilket er noget jeg har savnet en del! Jeg kan godt lide sommer, men jeg føler jeg har bedre stil i de kolde måneder, fordi jeg er bedre til den der lag-på-lag stil, haha!
3. Efterårsferien
Jeg er ret god til det der med at holde ferie, så den ser jeg frem til engang i Oktober. Jeg skal muligvis til Lissabon med min far og søster, men intet er vist helt sikkert endnu. 


4. Bag en kage
Det er jo indevejr, og jeg elsker kage, så det ville da være en oplagt mulighed at svinge margretheskålene (eller hvad man nu siger, om bagning). Jeg var engang helt vild med at lave cupcakes efter Lola’s opskrifter (har opskriftbogen). Jeg kunne bruge timer på at pynte dem. Billedet er fra engang jeg var i London, hvor jeg fik mulighed for at smage den klassiske Lola’s chokolade cupcake :O

5. Kastanjedyr
De er da for søde! Jeg har ikke lavet sådan nogle siden jeg var helt lille, og derfor står det på listen over ting, jeg gerne vil lave i efteråret. Det er selvfølgelig sjovest at lave sammen med nogen, kunne jeg forestile mig, men så må jeg lige tvangsindlægge min søster eller kæreste 😛


6. Brændeovnen
Jeg er så heldig, at have en brændeovn hjemme hos os, så den fyres der godt op i, når det bliver køligt udenfor. Jeg elsker bare lyden af brænde der knitrer og knager. Så kunne jeg passende også lige valse rundt i mine hjemmestrikkede sokker.

7. Efterårstilbud
I norden skal vi shoppeelskende tøser prise os lykkelige over, at vi har de fire årstider! Det betyder jo, at der kommer nye tilbud for hver sæson. Sommer-, Efterår-, Vinter-, og forårstilbud. Do you see it?
Lige nu har de faktisk rigtige mange smækre tilbud på ezzence.dk. Der kan du spare fra 15%-40%, så det er da værd at tjekke ud, hvis du er en skønhedsfreak ligesom mig. Ligeledes er jeg blevet gjort opmærksom på Nicehair.dk, hvor du kan finde nogle lækre rabatter hos Rabble.dk, lige nu!

8. Ryd op i dit tøj, og gør plads til nyt
Er du alligevel indenfor, og føler dig rastløs, kan du evt. rydde op i dit tøj. Det er sgu rart at få gjort nogle gange, selvom opgaven kan forekomme uoverskuelig. Det du ikke har plads til længere, kan du sælge videre, eller gøre ligesom mig, og gå i H&M med det (max to poser pr. gang). Du får et rabatkort for hver pose (mener det er 15% rabat på en valgfri varer). Jeg har btw fået noget lækkert hjem fra Boohoo, som jeg viser senere, men jeg er langt fra færdig med efterårskøbene. Jeg er i øjeblikket på jagt efter en ny pyjamas, og da jeg stadig er lidt barnlig af sind (trods de 19 år), så overvejer jeg denne pyjamas, med ananasser på, fra asos: chelsea-peers-pineapple-long-pyjama-set. Der er heldigvis gode rabatter at hente lige her, til asos.com.

9. Varme bade og selvpleje
Et varmt bad føles bare ekstra skønt, når man har været ude at gå en tur, blandt de orange og gule efterårsblade. Dem kan du evt. lægge i pres, og lave en kollage af, som man gjorde i børnehaven, hihi. Nå men, på med ansigtsmasken, en god film og lidt varme fra brændeovnen, samt en varm kakao med flødeskum, i hånden. Så er man vist godt dækket ind for en dag 😛

10. Det er snart jul! 
Ja, jeg er sgu et af de mennesker, der kommer voldsomt meget i julestemning, når butikkerne begynder at sælge julegodter i oktober 😛 Når vi så når december, er jeg ikke længere i julehumør, haha. Who can relate? 🙂 Jeg bruger tiden på at overveje, hvad jeg ønsker mig til jul, så det kunne du måske også gøre 🙂

I samarbejde med:

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar