Skønhed

ZOEVA: Cocoa Blend Palette

Hello ladies!

Jeg modtog for nogle uger tilbage denne skønhed af en palette fra ZOEVA, og jeg er bare giga meget in love! Er den ikke bare gorgeous!! Jeg er en sucker for gyldne/brune/orange farver, og denne indeholder heldigvis en del – både matte og shimmer, og så også to lilla-ish skygger oveni. Den er da perfekt til efteråret!

Min absolut favorit er helt klart, ‘Freshly Toasted’! Den er så smuk, og er nem at bygge op, og så fungerer den super godt til at skabe lidt dybde, efter at jeg har brugt ‘Substitute For Love’ som transitioning color. ‘Pure Ganache’ er også virkelig pigmenteret, og super smuk, hvis man ønsker en highlight effekt i inderkrogen eller på midten af øjenlåget! Disse tre er også dem jeg indtil videre har brugt mest.

Man får 10 skygger med paletten, og den koster vist omkring de 164 kr. på beautybay.com, så der er prisen okay. Jeg gav 250 på My-beauty.dk, men så fik jeg den til gengæld leveret meeeget hurtigere (der halter beautybay godt efter, når det kommer til levering). Alle øjenskygger er egentlig super nemme at blende og er en perfekt blanding af shimmer og matte. Det er helt underligt, hvor lykkelig man kan blive over make-up, men du kender måske følelsen, og så får man jo lyst til at prøve endnu mere forskelligt. Jeg har også haft kig på nogle fra Too Faced, men de må komme på mine juleønsker.
Jeg rejser i øvrigt til Vietnam på torsdag, men det fortæller jeg mere om senere!
Hav en rigtig dejlig weekend :*

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Malene Rødbro
  17. september 2016 den 8:12

  Tak for tippet – også om den er billigere på Beautybay! Den er da utrolig smuk, og selvom jeg havde bestemt mig for jeg ikke skal have flere skygger med shimmer, sååå er den et must have! Warm Notes er da ufattelig smuK! O_O

 • Svar
  Katrine Ringbæk Classen
  17. september 2016 den 17:02

  Wow den er fin og virkelig smukke farver!

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggerspoint.dk

 • Skriv kommentar