#1 Ebay søndag // julegaver til dig selv

ebay

ebay1

#1 Choker kjole her // #2 Scrunchie med pynt her // #3 Zoeva replica sæt her // #4 Hue her // #5 Fitness tights her

Heej!

I dag skal det handle om Ebay, hvor jeg viser jer de bedste fund jeg har gjort mig den forløbne uge. Er det noget I vil have interesse i, at jeg fortsætter med hver søndag?

Anyways, det er jo snart jul, og så er der de typer der køber julegaver til sig selv. Ikke, at jeg siger at man skal, men jeg har fundet lidt af hvert, som jeg i hvert fald sagtens kunne klikke hjem til mig selv. Det er alle ting, der står højt på min ebay ønskeliste! Jeg er især vild med de der fitness tights og choker kjolen, som begge er trends der boomer for tiden. Tightsne (kan man sige det?), ville også være ret #swag til når jeg er ude til hip-hop turneringer, så dem må jeg bare have hjem snart – og så kan de jo også bruges til hverdag, når jeg er i slagger humør.

blogsignature

 

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Jeanette Henriksen
  31. oktober 2016 den 20:18

  Jeg er igang med at skrive juleønsker og er bare totalt lost..
  Synes det bliver svære med alderen..

  Knus Jeanette <3 – http://www.jeasblanketanker.dk

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   31. oktober 2016 den 20:38

   Jeg kan nikke genkendende til, at det kan være svært – nogle gange er der så meget, og andre gange er der slet ingenting! 🙂
   Jeg går derfor altid i tænkeboks flere måneder inden, gerne i starten af september 😛

 • Svar
  Hans Dagfinn
  2. oktober 2017 den 15:15

  Fantastisk blog!

 • Skriv kommentar