Om at være selvpromoverende og hvorfor jeg blogger

beautiful-collage-fashion-goals-Favim.com-3516621

Det er en kedelig mandag aften for mit vedkommende og jeg byder derfor velkommen til en hyggesnak om det at være selvpromoverende og hvorfor jeg blogger.

Jeg er selvpromoverende til en vis grænse. Det er jeg hver gang jeg deler mine blogindlæg, poster et billede på Instagram eller kommenterer andres blogindlæg. Vi er måske allesammen en smule selvpromoverende på især Instagram og Facebook. En anden kvinde jeg særligt synes er selvpromoverende er Kylie Jenner. Hvis der er nogen der forstår, hvordan man promoverer sig selv og sit brand, på de sociale medier, er det hende. Det er langt fra alle, der synes om hende, men sådan vil det jo altid være når man er et kendt ansigt. Sådan vil det også være i bloggerverdenen, et godt eksempel er Fie Laursen.

Det kræver mod at være så selvpromoverende, og jeg er i den virkelige verden forsigtig med ikke at tiltrække for meget opmærksomhed. For den skræmmer mig lidt.

Hvad vil folk tænke om mig, hvis jeg siger sådan og sådan. Jeg ved det, jeg ved det… jeg burde smide de tanker, men det er svært når jeg sådan set ikke er helt ligeglad. Jeg er mig selv i selskab med familie, nære venner og kæreste, men møder jeg nye mennesker opstår der hurtigt tanker i mit hovede om, hvordan jeg gerne vil være. Det er selvfølgelig super træls, for så slapper jeg ikke af, men jeg håber jeg kan slippe det med tiden, og fokusere på at være mig selv.

Er det så ikke lidt underligt at føre en blog, hvis man ikke er så glad for opmærksomhed? Hvorfor blogger jeg egentlig?

Tænk på, at man på nettet nemt kan gemme sig bag en skærm, og så bliver det en smule lettere at have en blog (synes jeg). Gennem min blog tør jeg åbne op for mig selv på en anden måde. Dertil kommer det, at jeg elsker at inspirere andre, hvor det er muligt, og at kommunikere med en større målgruppe, der har samme interesser som mig. På den måde kommer jeg også til at føle mig som en del af noget større. Jeg læser selv mange blogs, for at blive inspireret. Jeg ser min blog som mit personlige frirum, hvor jeg virkelig dyrker ytringsfriheden så at sige, haha! Og jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, der synes sådan, og netop derfor er blogs så awesome. At følge blogs er som at få en ekstra veninde – de er personlige, ærlige og inspirerende.

Jeg håber du vil være min, og følge med <3

blogsignature

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar