Så drop dog den selvynk ved at kalde dig selv for ‘third wheel’

 “Third wheel”, ja, det term synes jeg burde udryddes…

Nogen der kan nikke genkendende til en situation, hvor man har været sammen med en veninde og hendes kæreste, og følt sig lidt på sidelinjen? Eller har følt sig lidt udenfor fordi ens veninder har haft gang i en samtale, man slet ikke kunne være med i?
Det er i min optik helt normalt, og helt okay, at føle sig udenfor, MEN når folk begynder at sige: “jaer, og så var jeg bare herre meget tredjehjul”, så ser jeg det nærmere som selvmedlidenhed i stedet for, at man erkender, at der skal flere til at kunne spille fodboldkamp – og gør du ikke en indsats på holdet, så er du naturligvis heller ikke rigtig en del af det, vel?
Sagt på en anden måde, så synes jeg det er at skyde skylden på andre, og pålægge dem et ansvar for, at DU ikke er med. Her mener jeg altså, at man også selv har et ansvar for at være med – så drop dog forhulen den selvynk! Hvis der er noget der kan sætte mit pis i kog, så er det når folk ser på situationen med de negative briller, og derfor bare vælger at sætte sig på sin flade, klappe næbet i, og tænke “gud, hvor er jeg third wheel”, for sig selv. Det kommer der alligevel ikke noget godt ud af, så hvad med at gøre noget ved det selv?
Føler man sig på sidelinjen, fordi veninden og hendes kæreste har en samtale, så lyt til hvad de siger og se om du kan bidrage med noget – det samme gælder en hvilken som helst anden situation, hvor du ikke lige er med. Lad nu være med at pålægge de andre parter alt ansvar for, at du ikke selv kan finde ud af det. Dermed ikke sagt, at de andre ikke også har sit ansvar, for at få dig med ind i fællesskabet, men husk på, at du også selv bliver nød til at gøre en indsats – og måske lidt mere nogle gange end andre!
Det var så lige ugens lidt sure opstød, men det er sgu noget jeg har tænkt over længe, og mit ønske til folket er egentlig bare = drop den selvynk ved at kalde dig for third wheel! Når vi har ord som “third wheel”, så er folk også mere tilbøjelige til at bruge det som en acceptabelt undskyldning for, at det er de andres skyld man ikke er med, i stedet for at kigge indad. Drop det.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar