Personal

#uge42

Trøje B.young // Jeans Noisy May // Støvler B&CO // Halstørklæde Pieces

Så er det efterhånden blevet rigtig efterår, og i dag taler jeg lidt om, hvad jeg har lavet de sidste dage i ferien. Jeg så også lige mit snit til at vise min nye rødbrune trøje frem, som jeg “by accident”, kom til at købe med hjem igår. Den er sååå blød, og jeg arbejder på at få flere rødbrune farver ind i efterårsgarderoben.
I denne uge…
 

.. har jeg været inde og se ‘Klassefesten 3’ med mine bedsteforældre, mor og kæreste. I min familie elsker vi de film, og jeg synes helt klart, at den her var den bedste af dem alle.

.. modtaget nogle lækre hovedtelefoner, som var en abonnementsgave fra Illustreret Videnskab, men jeg har selvfølgelig lige opsagt abonnementet. Jeg var jo kun interesseret i gaven, haha 😛

.. har jeg haft besøg af en af mine gode veninder fra Fyn, som jeg mødte på efterskole i sin tid. Vi brugte tiden på at snakke om en masse, der er sket siden sidst, mens vi bagte chokoladecookies og drak te... har jeg fundet ud af, at lanciers-dansen var populær i det meste af Europa i 1800-tallet, men at Danmark er det eneste land der har bevaret lanciers. Det danses som bekendt på gymnasierne i dag, som en fast tradition.

.. har jeg fundet ud af at troen på Det Flyvende Spaghettimonster rent faktisk er anerkendt som en religion, der hedder Pastafarianisme. Det startede ud som en morsom protest mod undervisningen i “intelligent design” i Kansas. Endnu bedre er det, at det nu er kommet til mit lille lokalsamfund, Voel, uden for Silkeborg, og den lokale kirke afholder snart spaghetti-gudstjeneste. So wierd..

.. været vidne til, hvordan det ser ud, når en lille killing får lov til at æde flødeskum af en ske. Jeg lover dig, det er alt for cute. Jeg har den største kærlighed for små killinger, aaaw.

.. brugt to timer på at designe et skin til min Macbook, fordi jeg vandt en giveaway, hvor jeg fik 300 kr. til caseapp.dk! Jeg glæder mig sådan til at det kommer og jeg kan afsløre, at der gik lidt ananas i den 😛

.. brugt en masse tid under dynen, med min computer på skødet, uden at udrette noget som helst andet end at spise flødeboller fra Frellsen #hyggesmovser.Hvad får I tiden til at gå med her i ferien?

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar