Skønhed

NYX Lingerie Matte Liquid Lipsticks // First impression

IMG_6345 IMG_6349 IMG_6350 bedtimeflirt ruffletrimnyx

Jeg troede egentlig jeg var færdig med matte liquids, meen jeg måtte bare lige have fingrene i de efterhånden meget populære NYX lingerie matte lipsticks. Nå! Jeg tænkte jeg ville lave et lille first impression. Er de overhovedet hver at bruge penge på?

Farverne

Farverne er absolut gorgeous! I lingerie-serien er der rigtig mange forskellige afskygninger af ‘nude’. De to farver jeg har testet minder meget om hinanden og er begge nudes. Bedtime Flirt har lyserøde undertoner, mens Ruffle Trim har brune undertoner. På hver sin måde, er de helt fantastiske i farven, og lige de nudes jeg stod og manglede.

Konsistens og kvalitet

Det er uden tvivl de mest cremede matte liquid lipsticks jeg har prøvet! Jeg fik helt lyst til at spise dem, da jeg kom det på læberne, haha. Produktet tørrer hurtigt, men jeg syntes egentlig det var nemt at arbejde med, og så behøver man kun ét lag før man er good-to-go. Det holder godt, og var faktisk lidt svær at fjerne bagefter (har stadig rester af swatches på armen). Et minus er, at produktet klistrer en smule på læberne, men det kan man vænne sig til.

OBS: Hvis man aldrig har prøvet matte liquids vil konsistensen føles anderledes, end hvad man normalt er vant til, og er noget man skal vænne sig til i starten – især hvis de klistrer lidt.

Hvor kan de købes?

De kan fås i udvalgte Matas butikker og selvfølgelig også på Matas’ webshop, hvor jeg bestilte mine. Det er nok den letteste adgang til dem og de koster kun 70 kr, hvilket er ret cool i forhold til kvaliteten og de lækre farver! Jeg vil helt klart sige, at NYX Lingerie er det værd, hvis du mangler den perfekte nude som du har ledt efter i årevis – for der er et bredt udvalg!

blogsignature

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar