Skønhed

Juleinspiration // Det skal du ønske dig!

Skærmbillede 2016-12-08 kl. 23.27.35

#1 her // #2 her // #3 her // #4 her // #5 her // #6 her // #7 her // #8 her

Ved du stadig ikke, hvad du lige skal ønske dig til jul og bliver bare mere og mere stresset over, at folk spørger efter dine ønsker – ja, så synes jeg egentlig du burde komme ned i gear og lade være med at stresse over at “man skal” ønske sig noget, og i stedet fokusere på at give. Men hvis du bare ikke kan slappe af, og mangler inspiration til hvad du skal ønske, kommer jeg i dag op med nogle idéer til dig 😉

Selv ønsker jeg mig normalt ikke det store, men i år er det stukket helt af! Det er jeg på en måde glad for, men også lidt flov over, forstår du? Sådan lidt: jeg vil have det og det og det…

Nå! Jeg er lidt en beautyfreak på nogle punkter, og jeg kan ikke længere lade Kylies Holiday Kollektion gå ubemærket hen. Den er jo guuudeskøn, men desværre også alt for dyr og ikke ligefrem noget jeg får råd til i den nærmeste fremtid. Derudover ønsker jeg mig den bedste hudplejeserie jeg nogensinde har prøvet, som er Tea Tree serien fra The Body Shop. Jeg har virkelig aldrig oplevet nogen anden hudplejeserie give samme resultater som den gør! Den er virkelig effektiv mod urenheder og bekæmper også de fedtede zoner i ansigtet. Jeg føler heller ikke jeg har nok parfumer, og vil gerne have noget at veksle med, og der har jeg længe ønsket mig La Vie Est Belle fra Lancôme. Mon i år jeg skulle være heldig, hihi 😛

Jeg blev som nævnt tidligere en del af stylistteamet for hvisk fornylig, og jeg har i den forbindelse virkelig fået øjnene op for deres lækre smykker, bl.a. den ikoniske Bubble Ring. Synes den er så flot, enkel og feminin. Lige min stil. Du kan evt. se min stylist profil lige her.

Jeg håber I ellers har en god december måned for tiden. Jeg har lige fået min SRP-opgaveformulering, så jeg er lidt optaget disse dage, men det var nu dejligt at få “juleferie” så tidligt i år, hihi 😀
Er der andre derude, der også skriver SRP?

blogsignature

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar