Personal

Lately on my Instagram

Skærmbillede 2016-12-12 kl. 15.33.41/1 Jeg sidder i disse dage og knokler med min SRP, men det er som om der ikke kommer så meget ud af at stirre på skærmen. Andre der har haft samme problem, høhø? Jeg skriver i dansk og afsætning, hvor jeg tager udgangspunkt i Maybelline New York, deres marketingmix og relevante omverdensforhold for deres forretning. Derudover skal jeg komme omkring selviscenesættelseskulturen hos den unge generation, og meeeget andet stads. Jeg synes selv det er spændende, men det tager godt nok også meget af min tid!

/2 Jeg fik denne lækre ansigtsmaske af R i adventsgave i går. Som jeg har nævnt alt for mange gange nu, så elsker jeg Tea-Tree-serien fra The Body Shop, men jeg havde aldrig prøvet denne før. Den er god mod breake-outs som jeg desværre har haft en del af denne weekend, så jeg håber den ligeså langsomt vil afhjælpe det problem.

/3 Jeg havde alt for meget tid i lørdags, hvor jeg legede lidt med nogle øjenskygger. Her har jeg brugt min Mermaids Forever palette fra Revolution London og min Gosh Extreme eyeliner i sølv.

Skærmbillede 2016-12-12 kl. 15.33.48/4 Jeg havde sovet med fletninger og havde dagen efter dette meget krøllede hår, som var lidt i 80’er stil da jeg satte det op med en scrunchie, hehe. Samme aften tog jeg i byen og havde tømmermænd meget af søndagen, hvor jeg bare ikke kunne få noget ned pga. kvalme. Øv.

/5 Jeg havde helt glemt, hvor fantastisk Colourpops “Midi” er! Den må jeg altså bruge noget mere. Jeg kan generelt anbefale matte liquid lipstick fra Colourpop Cosmetics. Konsistensen er bare mums. Den hverken klistrer eller udtørrer læberne.

/6 Ja, det er så egentlig bare en video af mig der smider en mini badebombe fra The Body Shop i karbadet. Det ved jeg godt er lidt svært at se her, hehe. Jeg havde fået en hel pose med mini badebomber af R sidste advent, så de skulle da prøves og vises in-action, hihi.

Det var alt for i dag. Jeg har lidt travlt for tiden med SRP og nogle samarbejdsaftaler, men jeg er ofte aktiv på Instagram. Du skal være meget velkommen til at følge min Instagram lige her.

blogsignature

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar