NYE // Black, sexy and simple

IMG_7086 Fotografi den 30-12-16 kl. 15.11 #3 Fotografi den 30-12-16 kl. 15.08 #3 Fotografi den 30-12-16 kl. 15.09 #3Body Pieces // Nederdel Culture // Armbånd ukendt // Halskæde Pilgrim

Så så man lige mig rende frustreret rundt i byen inden nytårsaften i søgen efter noget pænt at tage på. Jeg gjorde nøjagtig det samme sidste år, og hvor er det bare dumt, haha! Der var alt for mange mennesker og jeg havde endnu ikke besluttet, hvad jeg ville gå efter. Det hele blev sådan lidt på gefül. Dog er jeg meget tilfreds med hvad jeg kom hjem med.

I år er jeg all black, og for første gang også med en body stocking. Jeg har aldrig ejet eller gået med en før, så det måtte jo lige prøves. Med nederdelen havde jeg brug for noget der sad løst i taljen og som kunne skjule min benævnte julevom, høhø.

Nogen der har erfaring med body stockings? Jeg vil rigtig gerne høre, hvordan I plejer at style sådan en 😉

Jeg ønsker jer alle et rigtig godt nytår!

blogsignature

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar