Karriere Uddannelse

OneStudent // Bliv sikker i dit valg af uddannelse

Skærmbillede 2016-12-05 kl. 13.46.41

I samarbejde med onestudent.dk

I dag fjerner jeg fokus fra hele juletemaet for det skal nemlig handle om det at vælge uddannelse – et afgørende valg vi alle på et tidspunkt skal træffe. Det kan man sige er et ret aktuelt emne da S, DF og V er kommet op med et lovforslag, der blev vedtaget d. 24. november. Dette betyder, at fra årskiftet er det ikke muligt at starte på en ny uddannelse, hvis man før har gennemført en på samme eller højere niveau. Med andre ord betyder det, at der kommer et uddannelsesloft, hvilket jeg personligt synes er noget bæ.

Men sådan ligger landet lige nu, og det får stor betydning for de der skal videre næste år. Jeg bliver student til sommer, og havde egentlig tænkt jeg gerne ville direkte videre på universitetet eller en erhvervsakademiuddannelse, men jeg er kommet i tvivl. Med den nye lov føler jeg, at jeg skal vælge rigtigt fra begyndelsen, for der bliver ikke meget plads til at ryge ind og ud af uddannelser, til man har fundet den rigtige.

Forleden opdagede jeg et helt fantastisk koncept! Det er nu muligt at bedømme uddannelser, og at få et mere individuelt og subjektivt syn på diverse skoler og uddannelser i Danmark. Vil man fx vide mere om det sociale miljø på Erhvervsakademiet i Aarhus eller det faglige niveau på Silkeborg Gymnasium så er OneStudent stedet, hvor man finder svaret! Jeg har selv været inde at bedømme min nuværende uddannelse (HHX), og det var nemt og overskueligt. Man kan bedømme sin egen uddannelse og læse andres bedømmelser – kvit og frit! Jeg tænker, at hvis man ligesom mig er berørt af den nye lov og gerne vil være sikker på sit valg af uddannelse, er der en stor hjælp at hente hos OneStudent. Jeg synes virkelig det er et godt koncept, som jeg håber for fremtiden kommer til at hjælpe en masse unge og fortvivlede mennesker – ligesom mig.

blogsignature

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Rasmus Hartung Sørensen
    6. september 2017 den 13:05

    Gammelt opslag, men jeg tjekkede lige din blog, hvor den her var recommendet :3
    Jeg ville bare lige pointere, at det var S og ikke SF, der kom med forslaget 😉

  • Skriv kommentar