Personal

Stemningsbilleder og jul i Den Gamle By

IMG_6707 IMG_6713 IMG_6715

Hej alle sammen, og glædelig 1. december 😀

Jeg har ikke haft nogen timer i dag så jeg stod op og kunne nyde julestemningen i ro og mag. Hermed får I også lidt stemningsbilleder fra dagen i dag. Der er fyret godt op i brændeovnen og kalenderlyset er blevet tændt, jubii!  Det øverste billede tog jeg i Den Gamle By forleden, da jeg var i Aarhus med R, hvor vi fejrede vores 1 års dag sammen. Som studerende kommer man forresten gratis ind man-ons efter kl.15 i juleperioden (19. nov – 21. dec) #win.

Jeg er lige kommet hjem fra julekoncert på Silkeborg Gymnasium og ser nu julefilm med R, så min dag kunne ikke være meget bedre. Dejlig stille og rolig, som jeg foretrækker den af og til.

Jeg håber også I har haft en god 1. december <3

blogsignature

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar