Skønhed

Åbningsfest i Matas, Silkeborg

IMG_7223 IMG_7251

Hello ladies <3

Jeg er blev så glad, da jeg forleden var til åbningsfest i Matas i Silkeborg – den er endelig blevet optimeret, så den nu ligner alle andre Matas’er i Danmark, og har heldigvis også fået en stand med NYX Cosmetics! Gosh, jeg er lykkelig og selvfølgelig nupsede jeg nogle produkter med hjem. Nu mangler Silkeborg bare en Sephora, eller noget i den stil, så er den hjemme 😛

Jeg var egentlig kun på udkig efter en mørkerød læbestift (jeg er kæmpe SKAM/Noora-fan). Jeg kom så hjem med lidt mere end den, men jaja. Sådan stikker det nemt af med mig og min pengepung når det handler om make-up.
Relatable?

Jeg købte også en hvid, flydende eyeliner, men jeg har ingen idé om, hvad den passer til (håbløs beautyqueen her, haha). Er der nogen af jer der har erfaring med hvid eyeliner? 🙂

IMG_7263 IMG_7264

Som I måske også kan fornemme på concealeren og foundationen, så er min hudfarve lidt ala “spøgelses skandinavier”, og de her produkter er bare guld for så lys en hudfarve som min! Jeg synes ellers tit det er svært at finde noget der er lyst nok.

Anyways, det er lørdag, det er weekend, vejret er skønt og det er bare om at nyde solskinnet mens det er her. God weekend til jer alle!

blogsignature

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    MINE YNGLINGS BLOGGERE | ByNanna&Freja
    1. februar 2017 den 12:15

    […] Den næste jeg gerne vil rose i dette indlæg er Camilla. Jeg kender hende overhovedet ikke personligt, men hun virker som en super sød og rolig person. Jeg læser altid hendes indlæg når hun opdaterer sin blog, fordi hun skriver så godt. Hun formidler sine indlæg så fint og det elsker jeg virkelig at kende, også laver hun mega fede indlæg. Link til hendes blog HER . […]

  • Skriv kommentar