Personal

Året der gik // 2016

Skærmbillede 2017-01-02 kl. 17.40.24 Skærmbillede 2017-01-02 kl. 17.44.13

Skærmbillede 2017-01-02 kl. 17.46.32
Hello girls <3

Så fik jeg taget mig sammen til at lave et “mit år 2016”, og jeg kan love at der er meget at fortælle. Derudover har jeg også nogle mål for det nye år, som jeg tænker jeg fortæller jer om senere, men i dag skal det handle om året der gik. Det har været et oplevelsesrigt år, men jeg har valgt at fortælle om det der har haft størst betydning for mig.

2016 var året…

.. for rejser! Jeg var på studietur til London og Vietnam, mens jeg tog til Kreta i sommerferien og til Stockholm i november. Jeg føler mig så priviligeret og heldig over, at jeg har været så mange steder i år og derfor har fået mange forskellige kulturelle oplevelser. Vietnam må siges, at være den tur der gjorde størst indtryk på mig. Du kan evt. læse mere om den her.

Skærmbillede 2017-01-02 kl. 17.42.25

.. hvor jeg fik taget min festivalmødom – helt præcis på SMUKFEST i Skanderborg. Billedet tog jeg lige efter jeg havde sat teltet op alene i et voldsomt skybrud – tror lige det smil var fake, for hold kæft jeg var sur over hvor besværligt det havde været, haha! Så snart jeg var færdig kom solen igen, great.

.. hvor jeg flyttede bloggen fra Googles ‘blogspot’ til Bloggers Point, hvilket jeg har været utrolig glad for lige siden! Jeg syntes det var blevet tid til forandring for bloggen, og jeg fik dertil også eget domæne.

.. hvor jeg kunne fejre den første årsdag sammen med min dejlige kæreste. Årsdagen ligger i slut november, så vi udnyttede at Den Gamle By havde juleåbent, hvorefter vi tog på kinesisk restaurant. Jeg er sikker på min blodtype er sushi – goosh jeg elsker det, men det gør R heldigvis også, hihi.

IMG_6687

.. hvor jeg blev ambassadør for Rabble. Det betyder, at jeg får lov til at dele de fedeste rabatkoder/kampagner med jer, og derudover er Rabble et koncept der er til fri afbenyttelse for alle lige her.

.. hvor jeg var med i #BloggerAdvent, som er et arrangement lavet af Jeanette. Hvis man har fulgt bloggen i løbet af december, har man kunne se hvad jeg fik i adventsgave hver søndag. Det var sgu meget hyggeligt at åbne sådan en pakke hver søndag, fra en der havde gjort sig personlige tanker om hvad jeg skulle have. Tusind tak til Anne-Mette for de fine gaver hele december.

Jeg håber I alle kom godt ind i det nye år, med alle fingre i behold. Jeg ønsker jer det bedste i det nye år!

blogsignature

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar