Personal

Er du også glad for kaffe?

coffee

Vidste du at 70% af den danske befolkning drikker kaffe? Vi er faktisk det 4. mest kaffedrikkende land i verden kun overgået af vores kære nordiske naboer Norge, Finland og Island. Det kommer måske ikke som nogen overraskelse, eftersom kaffen for mange er blevet en nødvendighed om morgenen. Vi bruger også kaffen når vi skal hygge og som en del af det sociale liv; “Nogen der er med på en kop kaffe efter skole?” osv. Jeg drikker selv kaffe, og jeg elsker det! Ikke kun i sin flydende form, men også i kage og is. Mums!

Til sommer flytter jeg højst sandsynligt til Aarhus, og som en naturlig del af at skulle flytte, for første gang, er jeg allerede gået i tænkeboks mht. hvad jeg ønsker, der skal være i køknet. Hvor ville jeg elske at have min egen kaffemaskine til at stå. Jeg ønsker mig altså en af de der fissefornemme kaffemaskiner som kværner bønnerne selv, og som har mælkeskummer! Èn af de der der bare signalerer, at man ved alt om kaffe og har styr på livet, haha! To ud af fire danskere bruger mælk i kaffen og jeg er ingen undtagelse (derfor er den mælkeskummer vigtig!). Hvis der er sirup i nærheden er det heller ikke helt skidt med lidt karamelsirup.

Lige nu har jeg, og jeg joker ikke, en tasimo-maskine på værelset. Var der nogen der sagde luksusdyr, haha! Men jeg vil gerne af med den, for kapselkaffe og kakao bliver sgu for dyrt i længden, og så står den bare og samler støv, når der ikke er råd til kapslerne.

Men nu må jeg også være ærlig. Jeg ved intet om kaffemaskiner eller hvad der findes på markedet for samme. På madmaskiner.dk har de specialiseret sig i mange forskellige ting som fx juicere, foodprocessere og kaffemaskiner! De har udarbejdet nogle “bedst-i-test”, hvor de laver guides med prissammenligninger. Det var da smart hva’! De vurderer simpelthen hvilke kaffemaskiner, der er billigst i forhold til kvaliteten. Så er du ligeså blank på hvad der findes, så tag et smut forbi deres guide til kaffemaskiner lige her.

Ellers har jeg ikke andet tilbage for i dag end at ønske jer alle en fortsat god dag. Må koffeinen forevigt hjælpe jer igennem den travle hverdag 😉

blogsignature

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar