Personal

Mine mål for 2017

newyeargoals

I det kommende år vil jeg gerne…

.. Komme af med min jalousi.
Jeg har længe nu kæmpet med en forfærdelig jalousi i parforholdet – og jeg er flov over det, fordi jeg føler det er ret så tabubelagt at være jaloux. Hvorfor jeg bliver jaloux tror jeg hænger sammen med frygten for at miste den jeg elsker så højt. Jeg er konstant bange for, at jeg ikke er tilstrækkelig nok for ham. Men det er latterligt at gå og bruge energi på, især når han hele tiden siger hvor højt han elsker mig, og at jeg er lige som jeg skal være. Jeg skal have nogle redskaber til, hvordan jeg kan mindske min jalousi, eller om ikke andet imødegå den på bedste vis, og jeg overvejer derfor seriøst at gå til en coach.

.. Huske at være sammen med mine veninder.
Det er noget jeg faktisk er lidt dårlig til. Jeg er en person der nemt kan have brug for et pusterum, fordi jeg hurtigt bliver fyldt op af indtryk fra dagen. Det medfører, at jeg til tider glemmer at være social. Jeg har før undervurderet, hvor vigtigt det er at være social. Jeg kan hurtigt komme til at isolere mig for meget. Og det skal være slut! Jeg elsker mine veninder og de gør mig altid i godt humør. De er der altid når jeg har brug for det, og jeg burde tilbringe noget mere tid sammen med dem.

.. Skrive blogindlæg mindst to gange om ugen. 
Dette er måske et af de mere overfladiske mål, men jeg elsker sgu min blog og jeg vil gerne smide nogle ekstra kræfter i den. Den er efterhånden en stor del af mig, og det er nogle gange ren terapi at skrive et blogindlæg. Jeg har generelt en stor kærlighed til det skrevne sprog.

.. Blive bedre til at tage tingene én dag ad gangen.
Vi kender måske alle til stress og jag, noget jeg især er god til at praktisere. Jeg tænker flere dage fremad og det er ikke altid en fordel. Det resulterer, at jeg er længe om at falde i søvn, og når jeg så endelig sover, sover jeg ikke særlig godt. Jeg ved egentlig ikke, hvordan jeg har tænkt mig at slappe af på det her punkt, haha! Jeg er så dårlig til at tage én dag ad gangen, men nogle gange ville det også være sundt for mig, så jeg kan gå afslappet i seng.

Hvad er jeres mål for det nye år?

blogsignature

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Stine Dahl
  23. januar 2017 den 20:13

  Jeg tror faktisk, at vi minder utrolig meget om hinanden, haha!
  Mit mål for 2017 tror jeg er, at blive mere independent! Regner med at skulle flytte til sommer, så det vil være fedt at lære at “hvile mere i sig selv” – også derfor jeg bruger meget tid på at tage billeder til min blog for tiden. Det får mig til at arbejde med mig selv. Super indlæg!

  http://www.nouw.com/inspiredbythis

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   23. januar 2017 den 20:21

   Hej Stine,
   Din kommentar fik mig til at smile lidt – altid rart at høre når man har noget til fælles og ikke er alene 🙂
   Jeg kan helt klart relatere til at bruge meget tid på bloggen og følelsen af, hvordan man samtidig arbejder med sig selv og lærer sig selv bedre at kende! Det er bare sundt og dejligt 😀
   God aften til dig <3

  Skriv kommentar