No camera. No pictures. No blogging.

Soooo…

.. Det her bliver et af de dersens røvsyge indlæg, hvor der ingen billeder indgår. Men det er sådan, at jeg har været meget uheldig med min telefon på det sidste, som går i stykker når det lige passer den – med andre ord, den kortslutter når den vil og kan derfor ikke tændes. Dette betyder også, at jeg ikke har noget kamera til at tage de billeder som jeg ellers havde planlagt skulle bruges i mine blogindlæg. So, what to do?

Det er bare så demotiverende, at jeg ikke kan tage billeder uden min telefon, og webcam kan jeg ikke bruge til meget. Camilla, så køb dog en ny telefon.. eller hvad med et digital kamera? Jamen, det ville jeg gerne, men siden jeg ikke har pengene bliver det ikke ligefrem en realitet foreløbig.

Skolen er startet igen og jeg føler, at der er en masse at se til. Når jeg kommer hjem, er jeg for det meste træt og vil hellere sove end at lave lektier eller blogindlæg. Jeg er selvfølgelig ked af, at det går udover bloggen, men sådan kan vi selvfølgelig alle sammen have vores små perioder. Jeg håber I forstår 🙂

Dog leder jeg efter nogle nye inspirerende og personlige blogs jeg kan læse. Har du en blog, jeg måske skulle tjekke ud? Jeg vil rigtig gerne lære mine læsere lidt bedre at kende. Eller læser du måske bare en blog, som du vil anbefale? Jeg elsker generelt at læse alt om personlige oplevelser i hverdagen til mode, skønhed, politik og rejser.

God aften!

blogsignature

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Sara
  7. januar 2017 den 12:08

  Uden at skulle lyde alt for ananas i egen juice her – så vil jeg gerne anbefale min egen blog (lifebysara.dk). Jeg er for nyligt blevet premium blogger på platformen LOOKLAB hos Bloggers Delight med min personlige og ærlige blog, som handler om mit eget liv. 🙂
  Derudover er jeg helt vild med Caroline Thorsfelt, som du kan finde på domænet af samme navn, der er også blogger om sit eget liv.

 • Camilla Sofie
  Svar
  Camilla Sofie
  7. januar 2017 den 16:59

  Sejt, tak for inspo! Jeg følger gerne med 😀

 • Skriv kommentar