Casual wear // Luxury vs. budget

luxury vs budget

#1 her // #2 her // #3 her // #4 her // #5 her // #6 her // #7 her // #8 her // #9 her // #10 her

 

Så blev det endelig weekend, og jeg har absolut ingen planer. Det har jeg det lidt ambivalent med fordi det på den ene side er rart, at jeg har tid til de ting som jeg normalt ikke har tid til, og på den anden side bliver jeg hurtig rastløs og får eksistentielle kriser, haha! So what to do?

Jeg sidder derfor og drømmer mig væk i forskellige outfits, og fik i den forbindelse lyst til at lave en “luxury vs. budget” på noget casual wear til dagligdagen. På luksussiden har jeg fundet items fra Esprit, og på den anden lidt fra Boohoo og Asos. Min stil er meget basic og jeg har tendens til at gå med det sikre valg, og derfor er jeg ofte på udkig efter nogle lækre basics . Jeg elsker støvletter og jeg har forelsket mig lidt i dem fra Boohoo (nr. 9) pga. metaldeltaljen på hælen – og så koster de kun 171 kr.!
Derudover er jeg også lidt på udkig efter en taske i lysebrun imiteret læder, fordi de pifter et ellers mørkt outfit op (hurra for vintergarderoben) og jeg synes rigtig godt om begge af dem oven for – dog tillader min pung kun shopping på budget, og tasken til højre koster kun 138 kr. på boohoo.com lige nu! Jeg fylder 20 næste måned, så måske jeg kommer til at forkæle mig selv lidt også? 😛

Jeg håber I får en fantastisk weekend og kommer ud at nyde vejret, mens det stadig er skønt <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar