Skønhed

CELESTI // Februar

IMG_7353 IMG_7354

Hello ladies <3

Jeg havde ellers lovet mig selv, at jeg ikke ville smide et typisk blogger-ish indlæg op ala; “Se hvad jeg har fået”, men jeg kunne simpelthen ikke lade være, og jeg var hurtig til at skyde nogle billeder. Man siger at ‘money can’t buy happiness’, men jeg føler mig ellers temmelig lykkelig lige nu, haha!

Det er den første pakke jeg modtager fra Celesti, og jeg må sige, at jeg er beyond fascinated! Endelig er det blevet muligt for os make-up freaks at få tilsendt nogle virkelig interessante kosmetikprodukter, hver måned, for kun 159 kr! Og så kommer de ovenikøbet i en sød make-up pung, yaaaas bby!
Til jer der endnu ikke har hørt om Celesti endnu, kan I tjekke det ud her.

Denne måned har Celesti fokus på det feminine og at finde sin indre pige frem. Det synes jeg de gør meget godt med det lyserøde tema, og jeg dør lidt over den der rose gold øjenskyggepensel fra LUXIE. Damn. Derudover var der en lækker serum, matte liquid lipstick, en primer og en tonic med, som I kan se på billederne nedenfor. Jeg er meget tilfreds!

IMG_7352 IMG_7348 IMG_7350 IMG_7351 IMG_7349

Vinterferien er startet, og jeg sidder bare ligeså stille og nyder en mokost, mens jeg sidder og kigger ud på sneen der smelter i haven – det må den gerne fortsætte med lidt endnu.

blogsignature

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar