Skønhed

Current beauty favorites // Februar

IMG_7447 IMG_7448

Hello ladies <3

Jeg syntes efterhånden det var noget tid siden sidst jeg lavede et “current beauty favorites”, og for tiden har jeg bare rigtig mange lækre sager som jeg vil dele lidt af med jer i dag.

Tea Tree Skin Clearing Clay Mask: De her claymasker er blevet meget populære, og jeg har nu prøvet denne fra The Body Shop et par gange, og jeg er ovenud begejstret. Det skal lige siges, at jeg også bruger resten af tea tree-serien i min hudplejerutine, men det jeg generelt oplever med serien og masken er, at min hud føles helt igennem klinisk ren bagefter – og mine urenheder mindskes væsentligt! Jeg føler virkelig at masken arbejder med min hud, og resultaterne er gode. Jeg bruger den kun et par gange om måneden når jeg lige føler, at min hud er i udbrud, og så virker den perfekt.

Instant Effects Instant Lash: Gosh den er gud! Jeg har brugt den lige siden juleaften, hver aften inden sengetid, på vipper og nogle gange også på mine øjenbryn. Mine vipper var allerede efter en uge synligt længere når mascaraen kom på, og ligeledes følte jeg mine bryn voksede hurtigere. Den kan fås i Matas og koster 299,-

Balance Me Pore Minimizer: Normalt er jeg ikke typen, der går op i hvordan mine porre ser ud, men efter jeg fik denne i adventsgave har jeg oplevet, hvor skøn en overflade en primer kan give! Den her er jo fantastisk, og sørger for, at min foundation ikke ligger i “kager” og den udligner også fine linjer (ikke at jeg har super mange). Derudover er den 99% naturlig og dufter lækkert!

The Body Shop English Dawn Gardenia Eau De Toilette: Jeg har aldrig været sådan vildt begejstret for The Body Shops parfumer, men jeg synes de med tiden har lanceret nogle ret lækre dufte, og denne er en af dem. Den dufter lidt sødt, uden at det bliver for meget – meget let og feminin i duften, hvilket også er den slags jeg typisk går efter.

Nyx Matte Lipstick – Whipped Caviar: Denne var egentlig en gave fordi jeg købte for mindst 200 kr. i Matas, haha. Nå, men den er virkelig utrolig flot – sådan lidt mørkelyserød/mauve-ish. Den er lidt den der farve jeg tager på, når jeg virkelig ikke kan beslutte mig for, hvilken jeg skal gå med fordi den er både naturlig, men også en smule farverig. Den giver læberne liv og er ofte et sikkert valg (når man elsker matte læber som mig, hihi).

Jeg har for tiden lidt travlt med skole, og andre personlige sager (yas, det er en lidt hård tid but i’m gonna  make it). Derfor er der måske ikke den største aktivitet på bloggen, men jeg håber, at I stadig følger med derude <3

blogsignature

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar