Livsstil

Forårsvibes og påskepynt

forårsvibesHej derude!

Jeg håber I har en ligeså god weekend som mig i dette dejlige forårsvejr, som strømmer ind over landet disse dage. Vintergækker og smørblomster springer ud, og solen skinner. Fuglene synger og luften er frisk på en anden måde. Jeg kan umuligt være den eneste der bliver lidt glad i låget, hihi.

Jeg stod op i morges og var i højt humør, og jeg fik sådan lyst til at pynte op til påske selvom det ikke helt er påske endnu, haha. Jeg ejer ikke noget påskepynt så jeg smuttede lige hurtigt i Søstrene Grene, hvor jeg fandt det I ser på billedet nederst til højre. Jeg aner ikke om det skal ligge sådan, men det pynter nu så fint i min vindueskarm og kaninerne er da lidt for cute.

Jeg har brugt en del af dagen på at gøre rent (say what?), med åbent vindue og højt musik i hele hytten. Jeg må indrømme, at jeg ikke er den bedste til at få gjort rent, udover at støvsuge i ny og næ, men det er sgu hyggeligt når først man er i gang. Nu kan jeg se mit skrivebord igen, og jeg har fået ryddet op i mine sko og har doneret de fleste til genbrug. Så er dagens gode gerninger også gjort i dag.

I morgen kommer bedsteforældrene forbi, fordi vi holder fællesfødselsdag for mig og min søster. Som I måske ved havde jeg fødselsdag i onsdags, og det fejrer vi så med varm kakao, boller og kagekone i morgen (jaja, man har vel stadig lov til at være barn selvom man er fyldt 20.. ikke?).

Hvad laver I denne weekend? <3

blogsignature

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar