Lækre accessories til manden

herremodecollageReklame

God aften kære læser!

Så skete det, at jeg fik R med ind på bloggen igen! Billederne skulle have været taget udenfor, men det regnede desværre for meget til at det kunne lade sig gøre. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er helt tosset med herremode, og da jeg modtog de lækre slips, den polkaprikkede butterfly og armbåndet var jeg ikke langsom til at komme igang med stylingen 🙂

Hos trendhim.dk har de et kæmpe sortiment af diverse accessories til mænd – alt fra slips og butterflies til manchetknapper, barbering og skægpleje. Måske I allerede har hørt om dem? Eftersom at mange af mine læsere er kvinder syntes jeg det var på sin plads at dele den ultimative onlineforhandler af lækre items til manden (i dit liv). Der er virkelig meget af hente hjem hos dem, og der er også massere af inspiration til gaveidéer.

IMG_7518

Et godt slips er undervurderet. En hver mand burde eje “slipset”. Er man til ensfarvede slips, noget mere spraglet og farverigt eller bare noget anderledes? Jeg er selv helt vild med det lyse, strikkede slips fordi det ikke er noget jeg ofte ser på gaden. Der er virkelig noget for en hver smag hos trendhim.dk og derfor vil jeg helt klart anbefale jer at kigge forbi deres sortiment af slips lige her, hvor der er over 400 modeller på lager!

blogsignatureI samarbejde med www.trendhim.dk

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar