Vi er blogger generationen

Det er for nyligt gået op for mig, hvor mange der er i disse dage opretter sin egen blog. Jeg synes det er fantastisk. Jeg synes det er så dejligt, at så mange ønsker at dele ud af sit liv, sin viden og oplevelser. Jeg har endda selv opfordret nogle i min omgangskreds til at oprette sin egen blog, og det har jeg gjort fordi jeg virkelig mente de havde noget at byde ind med – hvad enten om det skulle handle om make-up og mode, samfundsdebatten eller noget helt tredje. Derudover har jeg selv opdaget, hvordan det at skrive er en slags terapi for mig. Jeg har en kærlighed for det skrevne sprog. Jeg ved egentlig ikke, hvad det kommer af, men jeg ved at jeg har tænkt mig at blive ved længe endnu.

Jeg følger selv en masse forskellige blogs. På den måde føler jeg faktisk også lidt, at jeg har en masse forskellige veninder, og jeg får noget forskelligt fra dem hver især. Jeg bliver inspireret til at prøve nye ting, eller besøge steder jeg aldrig har været før. Jeg får lyst til at prøve kræfter med nye stilarter og DIY-projekter, og jeg kommer til at tage stilling til forskellige samfundsrelevante emner, når jeg følger de mere samfundsorienterede bloggere. Og det er super fedt.

At blogge er så givende, men det er ligeså givende at læse blogs. Mit personlige mål er, at jeg gerne vil være en inspiration for andre. Jeg vil gerne skabe en værdi for dig som læser, på den ene eller den anden måde. Derudover ønsker jeg, at alle skal føle sig velkommen på min blog og i dettes univers. Dermed vil jeg også benytte lejligheden til at pointere, at jeg synes det er super ærgerligt med det tabu der ligger i at have en blog, der hvor jeg kommer fra. Folk dømmer dig hurtigt til at være en person som selv mener, at man er vigtigere end andre.. for det må man jo være, hvis man har en blog og skriver om sig selv?
Nej.

Husk på, at folk har forskellige grunde til at blogge, og det skal ikke forhindre nogen i at begynde skriverierne. For det er i sandhed amazing når man først kommer godt i gang.

Det må være mit budskab for i dag.
God weekend <3

blogsignature

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Jeanette Henriksen
  18. marts 2017 den 0:45

  Elsker når man kan inspirer hinanden og at blogland til tider er en særlig familie..
  Jeg elsker at møde nye bloggere og læse nye spændende ord..

  Knus <3

 • Skriv kommentar