Rabble Blog Awards

Godt arbejde bør værdsættes, og det gælder også i bloggerverdenen. Jeg følger efterhånden mange fantastiske blogs, og jeg vil så gerne sætte pris på et godt stykke arbejde. Jeg ved, hvor meget arbejde der kan ligge i at have en blog, alt efter hvor højt man går op i at “passe” den. Rabble afholder i år ‘Rabble Blog Awards’, hvor man kan vinde titlen som “Årets Blogger”. Vinderen er den der har fået flest nomineringer inden for sit felt som enten er livsstil, skønhed eller mode. I den forbindelse vil jeg gerne nominere tre bloggere, én i hver kategori. Men før jeg afslører, hvem jeg har nomineret som mine absolut yndlingsbloggere, vil jeg fortælle lidt om min egen blog og tanken bag denne.

Egentlig var mit konkrete formål med bloggen ret sjovt til at starte med. Jeg ville starte en blog, hvor man kunne læse diverse interviews med kendte/ukendte mennesker, som jeg selv havde foretaget. Sagen var den, at jeg havde en hel sommer jeg gerne ville have til at gå med noget, og jeg ville gerne udvikle mine formidlingsevner. Det viste sig hurtigt at blive lidt svære end forventet, og bloggen endte med “bare” at blive en mere personlig blog, dog stadig med et formål om at være til inspiration for andre. Og det er sådan set stadig mit mål i dag. Jeg ønsker for min blog, at den skal blive et rart sted at være, og gerne fungere som inspirationskilde for andre bloggere såvel som ikke-bloggere. Inspiration har mange former, men jeg vil gerne skabe indhold der giver mening for dig bag skærmen, ligegyldigt om det så har en materiel eller personlig karakter. Jeg forsøger lidt af hvert.

De bloggere jeg har nomineret synes jeg alle kan noget helt specielt inden for sit felt. De er alle utroligt velformulerede og spændende at følge. De skaber godt indhold, billederne er af høj kvalitet og jeg synes helt klart, at de alle fortjener titlen som Årets Blogger inden for sin kategori:

Johanne Loves Makeup
Johanne er fantastisk til det der med make-up! Jeg er overbevist om, at der ikke findes noget hun endnu ikke har testet. På hendes blog finder man utroligt lækre billeder, make-up guides og dybdegående reviews på mange forskellige skønhedsprodukter. Hun er skide dygtig fordi hun formår at holde bloggen til ét tema, nemlig skønhed, og så er hendes indlæg velskrevet og godt udarbejdet! Derfor skal Johanne helt klart nomineres til Årets Blogger i skønhedskategorien.

Marie Iversen
Jeg har fulgt Marie rigtig længe, og jeg klikker ofte ind på hendes blog. Hun har ofte gang i spændende projekter fx C9-kuren og senest har hun forsøgt sig med at holde sig fra sukker i en uges tid, og har i den forbindelse holdt bloggen opdateret, hvilket jeg syntes var ret sjovt at følge med i. Hun blogger også om interiør og træning, og derudover har hun også lavet en interessant serie på youtube: “Mig og min akne”. Generelt gør hun sig utroligt umage med sine indlæg og det er ikke svært at mærke personligheden bag. Derfor skal Marie helt klart nomineres til Årets Blogger i livsstilskategorien.

Modern Girl
Ja, hun hedder egentlig Louise, men i mit hoved hedder hun Modern Girl, haha! Louise driver sin egen modeblog, og den er fyldt med lækre outfits (som ikke kun er af minimalistisk karakter, men også farverig og anderledes). Jeg elsker hendes stil, og modetemaet er gennemgående og hun gør generelt et godt stykke arbejde. Derfor skal Louise aka. Modern Girl helt klart nomineres som Årets Blogger i modekategorien.

Jeg håber I har haft en skøn weekend og at I har nydt det gode vejr i dag <3

 Rabble er et samlingssted for kampagner og rabatkoder på nettet, og Rabble elsker bloggere! Derfor ønsker de at kåre årets bedste blogger indenfor tre kategorier; mode, skønhed og livsstil. Er du blevet nomineret? Registrer dig ved at blogge om det og inkludere denne fodnote! Du finder mere information omkring reglerne og en superfin badge på Rabbles blog: http://rabb.la/rabbleblogawards-dk.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Modern Girl
    1. maj 2017 den 9:05

    Mange tak for nomineringen! Hvor er du sød 🙂

  • Skriv kommentar