Studenterkjolen + lidt om min weekend

Hello <3

Jeg kigger lige ind i dag for at vise jer den kjole som jeg skal have på, når jeg bliver student. Jeg ledte efter noget som ikke sad for tæt, og som var lidt windy, uden at det blev for hverdagsagtigt – og så kan den jo også bruges til sommer, så jeg er meget tilfreds. Den kan købes lige her og kostede kun 279. Nu er der også den ting mindre på min liste over ting jeg skal have styr på, i forbindelse med dimissionen, hvilket er super dejligt 🙂

Weekenden er jo gået alt for stærkt! Hvad skete der lige med tiden? Det har været en lidt turbulent weekend med tømmermænd, så det har ikke været så fedt, men det skyldtes at der var sidste hhx-fest i fredags, og den kunne jeg jo ikke gå glip af, hehe. Lærerne og selveste rektor stod i baren, haha. Når det kommer til alkohol findes der ikke noget midt i mellem at være ædru eller voldsomt fuld for mig – det er bare enten eller.

Jeg håber også I har nydt weekenden.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar