Personal

What I have been up to + påskekonkurrence!

Heeej!

Så er jeg tilbage fra venindehygge og et lækkert (sviger)familietræf på Fyn. ‘Fyn er fin’, som man siger, og jeg elsker at komme der. Familien havde lejet en hyggelig gård i nærheden af Otterup, og det var bare sådan et lækkert område. Vi fik tiden til at gå med lange gåture, rundbold og andre sjove spil, og så var der jo også alt maden der skulle spises 😉 Vejret var desværre ikke særlig godt, de fleste af dagene, men selskabet fejlede absolut ingenting og jeg har virkelig hygget mig (også selvom det kan være hårdt at være sammen med familie så mange dage i streg). Nu sidder jeg så bare herhjemme og slapper af, inden jeg skal til endnu en påskefrokost hos noget familie i morgen!

PÅSKEKONKURRENCE:

Inden jeg smutter igen vil jeg lige gøre jer opmærksomme på en virkelig fed konkurrence som Rabble kører lige for tiden! Du kan nemlig vinde et supergavekort på 1000 kr, som bl.a. kan bruges hos Matas, Nelly, The Body Shop, Spies og mange andre! Det eneste du skal er at sende en e-mail til vinst@rabble.se, hvor du fortæller hvorfor DU skal vinde konkurrencen. Derudover skal du følge @RabbleOfficial på Instagram, og så er du med. Konkurrencen løber til og med d. 17 april og 10 heldige vindere bliver kontaktet d. 18 April! For at se mere om konkurrencen skal du bare trykke på billedet nedenunder.

Held og lykke. Jeg har selv deltaget og håber på det bedste, hihi.
Fortsat god påske til jer alle <3

I samarbejde med Rabble.dk

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  jeanette Henriksen
  17. april 2017 den 10:58

  Ej du har været i Otterup… Jeg bor i Otterup… ha ha…

  God Påske…

  Knus <3

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   20. april 2017 den 6:39

   haha ej, hvor sjovt! Det var da en skam jeg ikke lige tænkte over det så jeg kunne få sagt hej til dig 😀

  Skriv kommentar