Get to know

GET TO KNOW: Louise Bennetzen

Jeg har fået den store ære af at præsentere jer for en af de bloggere jeg følger rigtig meget, og som jeg synes gør det godt. Jeg nævnte hende kort, da jeg nominerede hende til prisen som ‘Årets Blogger’ i modekategorien til Rabble Blog Awards, og nu får I mulighed for at lære hende lidt bedre at kende. Hvis du har lyst kan du også læse Louises indlæg om mig på hendes blog ved at klikke her.

Fortæl lidt om dig selv og din blog
Mit navn er Louise Bennetzen og jeg er 20 år gammel. Jeg blev student sidste år, så lige nu har jeg sabbatår, hvor jeg arbejder som journalist for et news site. Jeg bor i en lille by i Sydjylland og bruger rigtig meget tid på bloggen, mine venner og ungdomspolitik.
Min blog hedder Modern Girl og er en modeblog. Jeg laver en del outfitindlæg og så deler jeg også trends og ting, som jeg meget gerne vil have i min garderobe. Hvis bare jeg havde et guldkort, haha! Men jeg bøjer også reglerne lidt og skriver om, hvad jeg lige har lyst til, fx hvis jeg er ude at rejse.

Sjove facts om dig selv
Jeg har boet i udlandet i otte år af mit liv. Først i Nordirland og så i Belgien. Derudover kan jeg ikke fordrage at spise med spiseskeer – kun teskeer – og jeg har en tendens til at læse underteksterne på en film baglæns, når jeg keder mig.

 Hvad er dine drømme?
Uh, den er svær. Jeg har mange. Lige nu er min drøm, at min blog vokser sig større og at jeg på en eller anden måde kan arbejde i modeverdenen. Jeg vil også helt vildt gerne bo i Paris på et tidspunkt.

Beskriv din stil med tre ord?
Urban, farverig og rå.

Hvad er dit næste køb?
Det bliver nok en cowboy jakke. Jeg vil gerne have en hvid en, men jeg burde virkelig ikke købe flere jakker. Jeg har nemlig et skabt fyldt til randen med dem. Det er ikke nødvendigt at sige, at de er min svaghed, vel?

Hvad er dine musthaves?
I mit klædeskab er det jeans, støvler og en god læderjakke. Jeg er også vild med statement items som en rød læderjakke eller farverige sko.

Hvilken (mode) trend anno 2016/2017 synes du har været den mærkeligste og hvorfor?
Der har været flere, men en af dem er helt klart badekåberne. Jeg er selv vild med pyjamas-trenden, men med badekåberne har man lige taget den en tand for langt, synes jeg. Jeg mener, man kan hverken bruge dem som en cardigan eller en blazer. Hvad er det meningen, jeg skal gøre med dem?

Ting du aldrig forlader huset uden
Der er selvfølgelig den kedelige liste som mobil, pung, kørekort og så videre. Men derudover har jeg altid en læbepomade og kleenex med. Man ved aldrig, hvornår man har brug for at være kysseklar, eller hvis man lige pludselig spilder noget.

 Hvad er den bedste rejseoplevelse du har haft?
Helt klart min tur til Australien, som jeg var på tidligere i år. Det var den vildeste tur, jeg nogensinde har været på. Det har nok også noget at gøre med, at det var første gang, jeg var ude og rejse så lang tid uden min familie.

Australien er helt utrolig smuk. Det er noget helt andet end Danmark og jeg oplevede så meget, at jeg nærmest ikke kunne huske det, når jeg kom i seng om aftenen. Jeg elsker at udforske de steder jeg er, så det var lige mig.

Derudover var vi 20 unge mennesker samlet, hvor vi brugte meget tid i en bus. Lad os bare sige, at vi lærte hinanden at kende rigtig godt og det blev da også til en masse sjove minder. Og også nogle lidt kiksede.  Hvad var din motivation for at begynde at blogge?
Inden jeg havde en blog, brugte jeg rigtig meget tid på at skrive noveller, men på et tidspunkt løb jeg ligesom tør for ideer. Jeg ville derfor gerne have mit eget sted, hvor jeg kunne fortælle andre mennesker om mine tanker. Det har ligeså stille udviklet sig til en modeblog, så den er faktisk udsprunget fra min skrivelyst.

Hvad inspirerer dig allermest?
Jeg bliver inspireret overalt. I forhold til mode kan det være andre bloggere, tv-serier eller folk der går på gaden. Men de mennesker, der inspirerer mig allermest, er helt klart de mennesker, der virkelig brænder for noget og som arbejder hårdt for det – uanset hvad det er. Det inspirerer mig til at arbejde endnu hårdere.

Instagram: @LouiseBennetzen
Facebook: Modern Girl Blog
Blog: www.moderngirl.dk

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Louise Bennetzen
  30. juni 2017 den 9:19

  Tak for et super hyggeligt samarbejde <3 Det må vi gøre igen!

 • Svar
  Camilla
  30. juni 2017 den 10:20

  Virkelig fedt indlæg☺️

 • Svar
  Lykke
  30. juni 2017 den 10:23

  Super indlæg ? Hende vil jeg da ind og følge ?

 • Svar
  Satina Wandel
  30. juni 2017 den 11:13

  Jeg følger også med hos Louise, så super hyggeligt med sådan et indlæg her 😀

  http://nouw.com/satinawandel

 • Svar
  Mia
  30. juni 2017 den 16:32

  Blev nødt til lige at klikke forbi fra Louises blog 😀 Jeg har også selv en blog om skønhed og makeup 🙂
  God dag.

 • Skriv kommentar