På vej til mig // Basic tees til sommeren

1 her // 2 her // 3 her // 4 her

Midt i al eksamenslæsningen laver jeg en helvedes masse overspringshandlinger – dette indlæg kan siges at være en af dem. En anden, og noget jeg alligevel gør ret ofte, er at klikke mig rundt på diverse sider som Nelly, American Dreams og Boohoo.
Det slog mig, at jeg ikke rigtig har nogle helt basic t-shirts til de dage, hvor jeg bare synes det er for varmt til at tænke over, hvad jeg vil have på mens alt yndlingstøjet ovenikøbet er røget til vask. Kender I det?

De forskellige items i ser, er nogle jeg lige har klikket hjem fra Boohoo i går. De har 70% på alt lige nu, så jeg fik fire lækre t-shirts for kun 276 kr! Det kan generelt godt betale sig at lede efter basics hos dem.

Jeg har længe (sådan virkelig længe) elsket strappy-stilen, eller hvad det nu lige kaldes, så jeg er glad for at jeg snart modtager to t-shirts med den lækre deltaje. Det sætter ligesom prikken over i’et ved et meget minimalistisk/basic outfit. Derudover vil jeg gerne have lidt flere farver ind i garderoben, og så faldt jeg altså bare pladask for nr. 1 fordi den er enkel, samtidig med at den har sådan et ripped mønster.

Jeg vil forresten gerne sige tak for jeres deltagelse i konkurrencen om at vinde et gavekort til Spies! Det varmer mit hjerte, at så mange allerede er med – det er jo super fedt og jeg kan se at mange af jer længes efter at komme ned sydpå for at nyde varmen. Konkurrencen slutter først d. 20. juni, så du kan stadig nå at deltage lige her.

 

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Satina Wandel
  10. juni 2017 den 14:15

  Overspringshandlinger er en fast del af eksamenslæsning, haha! 😀
  Genialt, at du skriver det her indlæg i dag, for jeg har netop stået og tænkt, at jeg manglede andet end sorte toppe i min garderobe!

  http://nouw.com/satinawandel

 • Svar
  Emilie Ildstein
  10. juni 2017 den 15:21

  Hvor er de fine! <3

 • Svar
  Frk. Mejer
  10. juni 2017 den 16:04

  Nogle gange er det bare rart med en almindelig t-shirt og så alligevel ikke, der er jo også mange lækre t-shirts som ikke bare er “kedelige” – du har fundet nogle rigtig gode bud <3

 • Skriv kommentar