Mode Outfits

Rabatkode: 20% på ure fra Saint London

Bukser Nümph // Top ukendt // Jakke Noisy May // Ur Saint London // Solbriller H&M

Så syntes jeg lige det blev tid til endnu et sommeroutfit som jeg elsker og går i nærmest hele tiden (eller det ville jo være ulækkert, men I ved hvad jeg mener). Jeg købte bukserne til Mega Kup i Aarhus, og sådan ser de altså ud in action 😀

Jeg har for nylig fået tilsendt, hvad jeg nok vil kalde det lækreste ur, jeg nogensinde har ejet og jeg har været så spændt på at vise det frem. Det er minimalistisk, feminint og bare virkelig fint. Og så er det rose gold, som er en af mine yndlings farver!

Saint London er inspireret af den ikoniske storby, som navnet indikerer, og har i dag 20 forskellige varianter af ure til både mænd og kvinder. Det er rustfrit stål og water resistant! Kunne det overhovedet være bedre? Faktisk er svaret ja, for deres lækre ure koster ikke det hvide ud af øjnene, og fragten er gratis. Modellen jeg har på her er deres ‘Chelsea Rose Gold’. Måske du lige står og mangler den perfekte studentergave? Så er jeg også så heldig, at jeg har fået min egen rabatkode på 20%, som jeg kan dele med jer. Brug koden: CAMILLAPETERSEN.

Jeg håber I syntes om dagens indlæg. Jeg arbejder på at få taget outfitbilleder lidt oftere, da jeg gemmer på mange lækre sommer styles <3

(Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med Saint London XVI)

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  1. juni 2017 den 19:01

  Er helt vild med dit ur?

 • Svar
  Malue Jasmine
  3. juni 2017 den 8:07

  Jeg elsker dit ur.
  Farven er simpelthen så fin <3

  Kh Malue
  http://maluejasmine.dk

 • Skriv kommentar