Personal

Student, glad og klar!

I tirsdags fik jeg endelig den længe ventede hue på, som et resultat af tre (hårde) år på HHX. Jeg kan ikke beskrive den lykke jeg føler over at jeg kom helskindet igennem, og med et fint resultat. Det er svært ikke at blive lidt sentimental i denne periode fordi det samtidig også er tre gode år, som jeg vinker farvel til, sammen med alle mine super skønne klassekammerater. På lørdag har vi galla, med fine kjoler og lanciers, og i næste uge står den på studenterkørsel både mandag og onsdag. Jeg er super spændt, og ret usikker på om jeg vil være i live til om onsdagen, ha ha!

Jeg nævnte at jeg havde en nyhed jeg gerne ville dele med jer, så snart jeg fik tid til at smide mig i sengen med computeren foran mig (jeg har en doven dag i dag eftersom det var min første aften i byen som student i går).

Jeg flytter næste måned! Faktisk helt præcis om kun tre uger! Jeg fik tilbudt en fin lille 1-værelseslejlighed på 39 mmed separat køkken og eget badeværelse. Jeg glæder mig helt ubeskriveligt meget, og jeg glæder mig især til at vise den frem til jer også! Jeg føler at jeg længe har været klar til at forlade reden, for at få mit eget, og nu sker det endelig.

Det er en lykkelig tid jeg går i møde, hvor friheden hersker og hvor jeg for alvor kommer til at mærke hvordan det er at være voksen, og skulle sørge for sig selv. Om jeg så er helt voksen kan diskuteres, men jeg vil sige, at det at flytte hjemmefra, er et skridt i den retning i hvert fald.

Jeg er student, jeg er glad og jeg er klar!

Relaterede indlæg

7 Kommentarer

 • Svar
  Emilie Ildstein
  22. juni 2017 den 17:58

  Det lyder da som om at der lige nu sker en masse dejlige ting i dit liv!
  Stort tillykke med huen, og held og lykke med fremtiden og med at flytte <3

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   29. juni 2017 den 15:13

   Jo tak! Der sker en del, men jeg glæder mig også til at komme igang med det næste kapitel <3

 • Svar
  Malene
  22. juni 2017 den 19:30

  Stort tillykke med huen

 • Svar
  Jeanette Henriksen
  24. juni 2017 den 17:44

  Stort tillykke med huen og at du er kommet igennem det med et flot resultat..
  Håber du får nogle dejlige dage med fejring og lidt afslapning ind imellem..

  Hvad skal du så eftersommerferien??

  Tillykke med lejligheden, glæder mig til at se..

  Knus <3

 • Svar
  Jeanette Henriksen
  24. juni 2017 den 17:44

  Stort tillykke med huen og at du er kommet igennem det med et flot resultat..
  Håber du får nogle dejlige dage med fejring og lidt afslapning ind imellem..

  Hvad skal du så efter sommerferien??

  Tillykke med lejligheden, glæder mig til at se..

  Knus <3

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   29. juni 2017 den 15:12

   Tusinde tak Jeanette! Jeg forsøger at slappe af, men det er overraskende svært når der sker så meget omkring mig hele tiden. Jeg regner dog med, at det meste studenterhalløj er overstået i næste uge, hvor jeg så kan lægge mere fokus på at få pakket mine ting til flytningen. Jeg tager et sabbatår, hvor jeg arbejder (næsten) fuldtid som lagermedarbejder på en lille lokal slikfabrik, hehe <3 Jeg regner også med at få tid til nogle få forlængede weekender lidt hist og her. Jeg glæder mig til at dele det hele her på bloggen <3

   Håber alt er vel hos dig! Knus <3

  Skriv kommentar