Bolig

Jeg er flyttet hjemmefra!

Hejsa!

Jeg tjekker lige ind, og undskylder på bedste bloggermanér den rungende stilhed der har været den sidste uge. Det skyldes, at jeg har haft en del at se til mht. flytning.

Jeg er flyttet i en lille 1-værelses lejlighed på 39 m2 meget tæt på centrum, og det ligger også perfekt i forhold til arbejdet. Køknet er seperat fra stuen, hvilket er super dejligt, og jeg kan lukke døren derud til når jeg har lavet mad. Jeg har de sidste dage brugt meget tid på at indrette lejligheden efter en mor-datter tur i IKEA i lørdags. Hvad synes I? Jeg er selv super glad for det allerede, og det begynder da også at ligne et rigtigt hjem – jeg mangler blot at få nogle hylder og gardiner op.

Som I kan se, så forsøger jeg at holde det i hvidt, og så regner jeg med at fyre op for nogle farverige puder og stolehynder. Det gik lige i skrivende stund op for mig, at jeg mangler billeder af badeværelset, men det må I desværre undvære. Jeg har ikke så meget tid til at tage flere billeder, for om blot en time smutter jeg og R ud af døren fordi vi rejser til Milano i dag! Jeg glæder mig helt vildt meget, og det er vores første storbyferie sammen.

Jeg lover, at I nok skal høre fra mig i løbet af ugen så snart jeg kan finde et roligt øjeblik på altanen til at nyde aftensolen <3

Hav det godt så længe.
Knus

Relaterede indlæg

7 Kommentarer

 • Svar
  Frk. Mejer
  17. juli 2017 den 9:12

  Nøj, hvor er det fint! Er også selv mest til hvis, du har indrettet det så godt! ?

 • Svar
  Emilie Ildstein
  17. juli 2017 den 9:25

  Hvor bor du bare flot! Er vild med din indretning!❤️

 • Svar
  Lykke
  17. juli 2017 den 9:29

  Sikke en fin lille lejlighed du har fået dig! Den har du fået indrettet godt ???

 • Svar
  chanettebing
  17. juli 2017 den 11:56

  Wow, den har du indrettet godt i forhold til de kvadratmeter, du har. Virkelig flot!

 • Svar
  Camilla Christine
  18. juli 2017 den 21:36

  Så fin lejlighed du har fået det. Det bliver du glad for, det er det bedste at bo for sig selv 🙂

 • Svar
  Laura
  20. juli 2017 den 22:23

  Hvor er det bare blevet fint, stort tillykke med det! Det er på mange måder lidt af en milepæl at flytte hjemmefra…
  Jeg håbet du bliver glad for det, jeg er i hvert fald glad for mine 26 kvm;-)
  – Hvis du har lyst, kan du se min lejlighed her!
  Held & lykke…
  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

 • Camilla Sofie
  Svar
  Camilla Sofie
  20. juli 2017 den 22:55

  Tusinde tak for alle jeres søde kommentarer! Jeg kan allerede fornemme at jeg kommer til at elske at bo for mig selv – lidt for meget måske! 😛

  Knus <3

 • Skriv kommentar