Milano, here I come!

Top H&M // Ur Saint London // Armbånd Christina Watches // Halskæde Julie Sandlau // Crossbody Love Moschino // Bukser H&M 

YAAAY! Så skete det at R og jeg bestilte ferie! Vi tager en uge til Milano. Vi fandt en fin lille lejlighed med altan på Airbnb, som ligger et stykke udenfor centrum. På den måde får vi også set lidt mere, og så var det også billigt. Jeg glæder mig som et lille barn til jul. Ovenpå eksamener og studenterhalløj har jeg nu længe haft en stor udlængsel, og om præcis to uger rejser vi afsted. Jeg har aldrig været i Milano, så det bliver jo spændende. Er der noget som bare er et must-see? 🙂

I dagens anledning gik jeg straks i gang med at tjekke garderoben for nogle Milano-worthy outfits, og så kom jeg op med dette. Jeg går normalt ikke i mange farver, men jeg kunne bare ikke stå for toppen, for nogle måneder tilbage, fordi jeg synes den er så sommerlig. Hvad synes I om den?

Jeg vil forresten også lige minde jer om, at I stadig kan få 20% rabat på ure fra Saint London, når I bruger koden: CAMILLAPETERSEN (følg link).

Hvad skal I lave i ferien? Jeg vil også meget gerne høre om, hvis nogen af jer har været i Milano før 🙂

Knus

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Jeanette Henriksen
  3. juli 2017 den 20:24

  Lyder fandeme lækker, kunne selv godt bruge en tur væk fra det hele.. Cute outfit.. 😀

  Vi skal bare være hjemme og passe svigermors hus lidt..
  Kæresten skal tage et kursus henover sommeren, så vi kan ikke rigtig tage nogen steder..
  Regner dog med lidt små ture..

  Håber i får en skøn ferie..

  Knus Jeanette – http://www.jeasblanketanker.dk/

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   3. juli 2017 den 21:56

   Mange tak! Nogle gange behøver der jo heller ikke ske det store i ferien, men jeg håber også I begge får en dejlig sommer!
   Knus

 • Svar
  Liselotte / Everyday Couture
  10. juli 2017 den 15:47

  Fin gul top 🙂
  Jeg elsker Milano, du kan godt glæde dig!

 • Skriv kommentar