Mode Outfits

Nye sandaler til sommeren


Sandaler Bianco

Nøj, hvor har jeg dog haft meget at se til i min tid som student. Der er nu gået cirka to uger, og på den tid er der bare sket så meget, og derfor har jeg ikke haft særlig meget tid (eller overskud), til lige at kigge ind her. I fredags holdte jeg mit eget lille studentergilde herhjemme, med familie, svigerfamilie og venner, og det var bare så hyggeligt! Vi fik en omgang tapas, og til dessert havde jeg bestilt den flotteste konditorkage i studentertema. Vi spillede Hint og sluttede af med druk-kongespil ude i haven, hvor min mor og hendes veninde ikke var blege for at tage nogle vodkashots, eller at bunde øl, sammen med os andre, ha ha!

Nå! Jeg ville egentlig bare vise jer mine nye sommersandaler, som jeg faktisk også havde på til mit galla! Jeg følte ikke for at have hæle på, fordi 1) jeg aldrig går i hæle og 2), fordi jeg vidste det ville blive besværligt at danse lanciers, he he. Jeg elsker lidt ‘bling-bling’, og jeg synes bare de her er så fine. Jeg fandt dem tilfældigvis inde i Bianco, hvor de havde 2for1-tilbud, så jeg fik faktisk de her gratis da jeg købte nogle hvide sneakers, som jeg ville have på sammen med min studenterkjole.

Nu er studenterugerne ovre, og jeg har ikke flere studentergilder der venter om hjørnet. Jeg glæder mig til at få en lidt mere normal hverdag igen, og et mere moderat alkoholforbrug – det  betyder også, at jeg forhåbentlig får lidt mere tid til bloggen igen.

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Stephanie
  2. juli 2017 den 20:23

  Sikke nogle søde sandaler! Jeg er heller ikke vild med hæle, men er vild med at de her alligevel er ret feminine!

 • Camilla Sofie
  Svar
  Camilla Sofie
  2. juli 2017 den 20:32

  Mange tak! Jeg faldt nemlig også for dem fordi de stadig er ret feminine 🙂

 • Skriv kommentar