Bloggen er på Facebook!

Godaften!

Så kom min blog endelig på Facebook så det er endnu lettere for jer at følge med. Jeg synes faktisk det er voldsomt grænseoverskridende, at jeg nu har en facebookside til min blog – det er også derfor jeg har været så forfærdeligt længe om at få den op. Jeg tror måske det er tanken om, at mine venner og familie nu lettere kan følge med i mit liv, da bloggen promoveres på en anden måde, og min blog er i sandhed et kighul lige ind i min personlighed.. føler jeg da.

Nå! Men det er nu også engang sådan, at mange mennesker efterhånden samler alt på Facebook, og holder øje med sin feed dagligt. Der var engang, hvor jeg selv bare fulgte blogs på bloglovin’ (det gør jeg dog stadig), men jeg er gået mere over til at følge blogs over Facebook.

Jeg håber I vil give siden et like, så jeg ikke føler det var all for nothing, ha ha! #lavselvtillid
I kan komme til siden lige her.

Hav en fortsat dejlig aften <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar