Personal

En festlig hverdag

Hejsa!

På det seneste har den stået på en masse fest, musik og farver for mit vedkommende, fordi der har været regatta i byen næsten hele ugen. Det slutter først i aften, så har man aldrig oplevet regattaen i Silkeborg, kan det da stadig nås 😉

Den afholdes cirka hvert tredje år, og i år fungerer regattaen som et led i, og er en del af, den europæiske kulturhovedstad (tror jeg da). Her har i hvert fald været mange mennekser i løbet af ugen, hvilket har været virkelig anderledes når hverdagen for mange er startet, og folk skulle på arbejde og i skole dagen efter (heriblandt mig selv). Det har dog ikke afholdt folk fra at se det smukke fyrværkeri som har været fra tirsdag til og med fredag, som egentlig er European Fireworks Contest. Jeps, der eksisterer EM i fyrværkeri, ha ha!

Først på ugen var himlen fyldt med luftballoner, som I kan se på billedet, og det var bare så flot! Jeg kunne desværre ikke rigtig fange det med mit mobilkamera, men jaja 🙂

Jeg smutter forresten til MEGAkup i Aarhus i morgen på Godsbanen, hvor jeg sælger ud af mit tøj. Ses vi?

Jeg håber I har en rigtig dejlig weekend <3

 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Frk. Mejer
    19. august 2017 den 16:00

    Hvor lyder det travlt, men virkelig hyggeligt! Dejligt at opleve en masse ❤️

  • Skriv kommentar