Get to know Interviews

GET TO KNOW: Emilie Ildstein

Hej med jer derude!

Jeg er så heldig, at der findes nogle fantastiske piger der vil stille op til interviews på min blog lige for tiden, og det skulle heller ikke være en undtagelse for Emilie Ildstein i denne omgang. I sidste uge mødte vi Nicoline, og fik du ikke læst sidste uges “get to know” kan du gøre det lige her. Emilie har sin egen blog, hvor hun primært blogger om skønhed, og derfor er der i dagens “get to know” fokus på skønhed inden i og udenpå.

Hvad gør du for at holde dig sund?
Sundhed kan jo være rigtig mange ting! Der er sundhed i form af motion, kost, men også psyke. Jeg gik i en periode rigtig højt op i hvordan min krop så ud, så jeg spise rigtig sundt og trænede 4 gange om ugen. Bagsiden af dette var, at jeg ikke havde det godt psykisk fordi jeg lagde et stort pres på mig selv og min krop.

Den dag i dag fokuserer jeg hele tiden på at have et godt sammenspil mellem min fysiske sundhed og min mentale sundhed! Jeg spiser sundt og varieret, men siger heller ikke nej til slik, alkohol og Burger King i ny og næ. Jeg dyrker motion i form af at cykle til og fra skole og arbejde, og danser en gang i mellem zumba for at forbrænde lidt ekstra – på den sjove måde. Jeg har lært at være mig selv og lærer hele tiden at elske mig selv lidt mere. Med dette og mine skønne venner samt kæreste, kan jeg være den sunde og glade pige jeg nu engang er!

Hvordan er den perfekte hjemmespa for dig?
Den perfekte hjemmespa for mig, består først og fremmest i et langt varmt bad med en lækker peeling og en hårvask med hovedbundsmassage (kan gøres selv eller af en anden, hvis man er så heldig!). Derefter fugtes kroppen med en lækker olie. Jeg foretrækker kokosolie, da kokosolie praktisk talt er godt for alt og har en skøn duft! Herefter peeler jeg mine fødder, smører dem ind i en fed creme og pakker dem ind i hyggesokker. Så renser jeg mit ansigt, påfører en beroligende ansigtsmaske, tænder en masse sterin- og duftlys, slukker lyset, ligger mig på sengen og slapper af!

Hvilke skønhedsprodukter ville du aldrig rejse uden?
Jeg ville aldrig rejse uden mine renseprodukter, kropspleje i form af creme eller olie, en øjenvippebukker og en brow gel! Bryn og vipper er bare et must i min verden!

Hvordan holder du dit hår så flot og sundt?
Mit hår betyder rigtig meget for mig, og derfor passer og plejer jeg det, som jeg plejer resten af min krop. Jeg vasker mit hår hver anden dag; 2 gange med hårshampoo (første gang for at vaske fedt og snavs ud af håret, og anden gang for at lade hårshampooen trænge ind i håret) efterfulgt af balsam i spidserne (for at beskytte håret). Hver dag spiser jeg vitaminer til håret, og én gang i ugen bruger jeg en hårolie/-maske fra DNC i 20 minutter som styrker håret. Ud over dette bruger jeg ALTID hårbeskyttelse, når jeg krøller eller glatter mit hår. Dette er flere måder at pleje og beskytte sit hår på, men en afgørende faktor er klart, at man husker at få klippet sit hår når spidserne begynder at splitte i enderne!

Hvad er den bedste hårkur du nogensinde har prøvet?
Jeg har virkelig svært ved at vælge én hårkur, blandt alle de gode jeg gennem tiden har prøvet, men skal jeg vælge én, må jeg nok gå med DNC “Genopbyggende hårolie – modvirker hårtab”, som kom mig til undsætning da jeg pludselig begyndte at fælde helt vildt! Mit hår har tendens til at blive enormt fedtet af hårolie, da det kan være svært at vaske ud af håret, men ikke med denne olie. Mit hår blev også ufattelig blødt efterfølgende!

Hvad er dit næste make-up køb?
Mit næste makeup køb må være et par nye falske øjenvipper. Jeg forguder falske vipper, og derfor er mine nuværende falsies pænt slidte…

Hvilke skønhedsblogs vil du anbefale?
Jeg læser faktisk ikke selv skønhedsblogs, da jeg altid bare har eksperimenteret med mine egne makeup looks. Skal jeg alligevel vælge én, vil anbefale rikaedelgren.dk, som laver de flotteste makeup looks og samtidig tager de mest professionelle billeder af sine “værker”.

Jeg håber I nød denne uges besøg af Emilie. Det er som udgangspunkt ikke planen, at der skal blive en “get to know” hver uge, men det kommer an på, om jeg kommer i kontakt med flere af jer skønne mennesker derude. Hvis I har lyst kan I også læse Emilies indlæg om mig på hendes blog lige her.

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Sabine Yndal Henriksen
  23. august 2017 den 17:32

  Det er altså en sjov ting i har lavet ??

  / Sabine (rundtommalthe)

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   23. august 2017 den 19:40

   Mange tak, he he. Det er nu ret hyggeligt at snakke med hinanden på den måde, og lære hinanden at kende 🙂

 • Svar
  Jeanette Henriksen
  23. august 2017 den 21:48

  Synes det er såå hyggeligt når man laver samarbejde med andre bloggere..
  Så hvis du en dag har lyst, siger du bare til…
  Jeg er dog ikke den store skønheds nørd, men man kan jo finde på så meget andet..

  Knus Jeanette <3

 • Skriv kommentar