Get to know Interviews

GET TO KNOW: Nicoline Praus

Godmorgen!

Sidste gang introducerede jeg jer for Louise Bennetzen (se indlægget her), og denne gang skal I møde endnu en person som er en kæmpe inspiration for mig til daglig! Hvis ikke I allerede er stødt på hende, synes jeg det er på tide I lærer hende lidt bedre at kende. Hun hedder Nicoline, og blogger selv mens hun er igang med sit andet semester som multimediedesigner. Jeg har fulgt hende noget tid nu, og synes hun gør det rigtig godt som blogger, og så laver hun altid et eller andet spændende 🙂 Da jeg skrev til hende, havde jeg egentlig ikke planlagt hvad jeg ville spørge om, fordi jeg ikke vidste hvor jeg skulle starte, men indlægget handler om hendes personlighed, lidt om hendes stil, mødet med Sandra Willer og lidt gode råd 😉

Hvilke ord beskriver dig bedst, og hvorfor?
Hjælpsom, smilende og åben.
Hjælpsom, fordi jeg elsker at hjælpe folk og sætter gerne folk før mig i mit liv (hvilket ikke altid er en god ting) og så elsker jeg bare at være der for folk, og støtte dem igennem en svær periode, eller bare give et ekstra kram.
Smilende, fordi sådan er jeg som person. Man finder mig næsten aldrig sur eller uden et smil på læberne, og folk bliver altid så overraskede når de møder mig, eller ser mig, fordi jeg smiler altid.

Åben, fordi jeg elsker at møde nye folk, få nogle nye bekendtskaber og bare generelt at snakke med folk, elsker at snakke!Hvad er det vigtigste du har lært og som du ønsker at give videre?
Det vigtigste jeg tror jeg har lært i livet er, at det kun er en dårlig dag, ikke et dårligt liv. Jeg har ret ofte nogle dage, hvor gamle dæmoner fra fortiden kommer frem, og sørger for det hele bare er noget møg, og jeg tit er ked af det eller er meget følsom, og der siger jeg tit at livet er dumt og uretfærdigt, men problemet her er, at det bare er en dårlig dag – I morgen kan du vågne op og have det bedre, og det kan være den bedste dag i dit liv, så lad vær med at se så negativt på det hele.. det hele skal nok gå, tro mig!

Samtidig vil jeg også sige, at du skal aldrig tage din familie eller venner forgivet, og husk at nyde deres selskab og de ting de gør for dig. Jeg er så taknemlig for de mennesker jeg har i mit liv!

Hvis sommerferien var forlænget med en uge, hvad ville du så lave?
Jeg tror ikke jeg ville bruge den fornuftig for at sige det sådan, fordi jeg tror jeg bare ville slappe lidt mere af, se noget mere Netflix og få trænet det sidste. Jeg brugte min sidste uge inden ferien på en masse dejlige veninder og familie, som var rigtig skønt, men som også tog alt min energi, så jeg ville nok bare slappe lidt mere af!

Hvordan var det at møde sit største blogger idol, Sandra Willer?
Altså, nu har jeg fulgt Sandra i rigtig lang tid og vi følger også hinanden på Instagram, og skriver nogle gange sammen over insta privat, men det var virkelig fedt endelig sådan rigtig at møde hende, give hende en krammer og snakke med hende face to face. Jeg ser virkelig meget op til hende, og er så imponeret over hendes arbejde og hvor god hun er! Hun er virkelig en af mine kæmpe store inspirationskilder, og en jeg virkelig ser op til!

Hvad var din motivation for at begynde og blogge?
Jeg har altid elsket at skrive, og var den der altid gav læreren frivillige stile, og sad og skrev historier, skrev digte osv – så det var en af de store grunde til jeg ville blogge, fordi jeg elsker at skrive! Men også fordi jeg syntes det Sandra lagde op var så spændene, og jeg ville også gerne prøve det, og nu er bloggen mit et og alt, og jeg ligger alle mine timer af døgnet (de timer jeg har ledige) i min blog, og elsker at se den udvikle sig. Men det hele startede med, at jeg altid har elsket at skrive.

Hvordan er din stil?
Jeg ville sige min stil er meget personlig, feminin, men kan også være klassisk. Jeg er en person som elsker kjoler og nederdele – man ser mig sjældent i bukser, faktisk så sjældent at når jeg har nogle på, bliver alle overrasket, MEN jeg har også de dage, hvor jeg bare gerne vil have noget virkelig stilrent eller street tøj på, så jeg er meget blandet – men mest kjoler.

Hvor ser du dig selv om fem år?
Jamen hvis jeg må bruge min fantasi og drømme, så bor jeg i New York eller London, arbejder på et kæmpe stort modemagasin og har stadig min blog, som har vokset sig større, og har en kæreste, måske børn?

Hvad er dit bedste råd til andre, der ønsker at starte sin egen blog?
Hop ud i det og vær dig selv 100%. Der er rigtig mange som starter og som begynder at kopiere andre bloggere, fordi de så tror de bliver kendt og bliver en stor blogger, men sådan hænger det ikke sammen. Du skal bare være dig selv, så går det hele, og så vil folk stadig forelske sig i dig! Samtidig skal man kun starte, hvis det virkelig er noget man brænder for og vil lægge tid i, og ikke bare gøre det for de forskellige events, penge og ting. Det tager lang tid at komme dertil, og kommer ikke bare efter en dag. Men mit bedste råd er at være dig selv!

Jeg håber I syntes om indlægget med søde Nicoline. Jeg elsker i hvert fald selv de her indlæg, fordi jeg så kommer til at kende andre fantastiske mennesker! I kan følge Nicoline på Facebook, Instagram eller gå direkte til hendes blog lige her.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    CecilieChristenceLaura Olsen
    24. august 2017 den 22:46

    Har selv lavede et indlæg med den smukke Nicoline <3

  • Skriv kommentar