Bolig

Home decor inspiration // Wallstickers

(Billeder fra wallstickerland.dk)

Jeg leder lige for tiden efter noget pynt til hjemmet, og så var det at jeg faldt over de her mega lækre wallstickers! Der er mange steder, der forhandler dem, men de her er fra wallstickerland.dk, hvor de har utrolig mange forskellige wallstickers til diverse rum i hjemmet. Ovenfor har jeg fundet dem frem jeg synes bedst om. Jeg har endnu ikke fået en eneste hylde op, eller andet, så jeg venter lige med wallstickers til det er på plads. Jeg skal uden tvivl have fat i en, hvis ikke flere, til min lille lejlighed. Jeg synes egentlig de er stærkt undervurderede, og er en fed måde at personliggøre hjemmet på.

Hvad synes I? Hvad gør I for at personliggøre hjemmet/værelset?

Knus

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Emilie Ildstein
  11. august 2017 den 10:22

  Wallstickers kan faktisk være helt vildt fine, hvis man finder nogle der passer ind i hjemmet!
  Jeg elsker de der motiverende wallstickers, der hænger rundt omkring i fitnesscentre, haha <3

 • Svar
  Chanette
  11. august 2017 den 10:38

  Jeg elsker selv wallstickers og havde nogle hængende i min tidligere lejlighed. De kan virkelig personliggøre ens hjem <3

 • Svar
  Amanda
  11. august 2017 den 14:32

  Ej hvor er de fine! Er vild med den med pandekage-opskriften!

 • Svar
  Kirsten Thulesen
  16. august 2017 den 20:06

  De er super fine 🙂

  Hilsen Kirsten
  http://www.kirstenthulesen.dk

 • Skriv kommentar