Livsstil Personal

Hvad ville du skrive i et brev til dit ti år ældre jeg?

Forleden satte jeg mig ned og skrev et brev til mig selv. Et brev til mit fremtidige jeg. Jeg sad lidt for mig selv med TV’et tændt, og tankerne og følelserne strømmede ind – ikke de gode af slagsen. Jeg havde brug for nogle søde og beroligende ord. Derfor satte jeg mig ned og skrev et brev, som var det til en veninde, der havde brug for hjælp, men det var i virkeligheden til mig selv om ti år.

Det blev hurtigt til en slags omvendt psykologi og førstehjælp til selvhjælp, hvor jeg fik en kæmpe øjenåbner for hvad jeg er god til, hvem jeg er og hvad jeg gerne vil opnå. Fordi jeg så ordene til mig selv, som ord der kom fra min tætteste veninde, blev det nærmere at lytte til dem. Jeg lyttede pludselig til mig selv. Det gik pludselig op for mig, hvor godt jeg egentlig kender mig selv og kender mine behov, som jeg glemmer at se i øjnene af og til.

Prøv det. Prøv det en dag, hvor negativiteten hersker og du har brug for en opmuntring, og der ikke lige er nogen i nærheden. Det var befriende for mig. Det var en sjov øvelse, som gav et nyt perspektiv på nogle ting, som var det en veninde der hjalp mig.

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  VenterPaaVinBlog
  12. august 2017 den 11:36

  Ideen minder mig om “Min dagbog” udsendelserne, hvor folk også siger, hvad de ville ønske deres yngre jeg, havde vidst (:

  – A

 • Camilla Sofie
  Svar
  Camilla Sofie
  14. august 2017 den 17:42

  Dem har jeg godt nok ikke set, men måske jeg skulle tjekke det ud 😀 Det lyder også meget sjovt!

 • Svar
  Jeanette Henriksen
  15. august 2017 den 0:11

  Sød ide, det må jeg lige prøve en dag.. <3

 • Skriv kommentar