Garderobe Mode

Luksus second hand

Hej med jer <3

I går var jeg til Mega Kup, som er en større luksus second hand, på godsbanen i Aarhus sammen med min mor, søster og moster. Det var super hyggeligt, og virkelig dejligt endelig at komme af med alt det tøj som jeg havde smidt i store sække i forbindelse med mit forsøg på at skabe en mindre garderobe.

Der er både fordele og ulemper ved Mega Kup, men nogle af fordelene er helt klart, at tøjet ofte er i ordentlig stand, det henvender sig primært til modebevidste kvinder og tilbudsjægere, og så er der ofte designertøj til billige penge!  Hvis det er noget I derude kunne være interesseret i, kan I følge med i programmet for Mega Kup lige her, og holde øje med hvornår der er kup næste gang.

Det skal dog lige siges, at det er dyrt at få en stand der (endnu dyre, hvis du får brug for et stativ oveni), og indgang til halen koster 40 kr, hvis du bare skal ind og shoppe. Men alt det kan I læse mere om på deres hjemmeside.

Generelt synes jeg rigtig godt om genbrug, og arrangementer som de her synes jeg fungerer godt, hvis man også vil have lidt for pengene 😉 Jeg fik ikke selv købt noget i denne omgang, fordi jeg havde travlt med at sælge, men mon ikke jeg skal derud igen.

Jeg håber også I har haft en god weekend <3

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Lena
    21. august 2017 den 22:00

    Lyder spændende?? Elsker et godt design køb ???

  • Skriv kommentar