Mode Outfits

Forelsket i print til efteråret

Hello ladies!

Jeg har ligget syg hele dagen i dag, øv! Jeg er i bedring, men føler mig stadig sløj. Jeg havde dog brug for et afbræk i kedsomheden, som det er at ligge i sengen, og derfor kigger jeg ind her til aften for at dele min seneste forelskelse med jer: nemlig print til efterårsgarderoben!

Det gik nemlig op for mig, hvor meget print jeg har fået ind i garderoben på det seneste, og jeg er ret så vild med det! Jeg kan godt mærke, at det har krævet lidt mod at gå i blomstret tøj, men jeg føler bare det afspejler min glade og lykkelige personlighed. Jeg har det i sandhed godt for tiden (ja, bortset fra lige i dag, hvor jeg ligger syg), og det synes jeg også godt min garderobe må afspejle 🙂

Jeg har endnu ikke noget varmere tøj med print, end det I ser på billederne. Derfor begynder jeg nok så småt at gå på jagt efter den perfekte sweater til de kolde måneder, med et lækkert print, som vil skille sig ud fra det brune og grå tøj som jeg plejer at klæde mig i. Jep, det skal være slut med tøj, der får mig til at ligne en sæk kartofler. Så er det sagt.

Hvordan kommer jeres efterårs-/vintergarderobe til at se ud? 😀

Knus

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Satina Wandel
  5. september 2017 den 21:45

  Åh, god bedring, håber virkelig din sygdom snart er væk!
  Jeg er helt vildt med blusen på de øverste billede 😀

  http://nouw.com/satinawandel

 • Svar
  Chanette
  5. september 2017 den 23:51

  God bedring! Den hvide øverst med blomster er så smuk og klæder dig virkelig godt <3

 • Svar
  Freja
  6. september 2017 den 8:55

  Rigtig god bedring!
  Jeg er absolut ikke ret modig når det kommer til print og farve, men synes virkelig det klæder andre mennesker så fint 🙂

 • Camilla Sofie
  Svar
  Camilla Sofie
  6. september 2017 den 11:19

  åårh, tak skal I have piger! Jeg er desværre syg igen i dag, men jeres søde ord hjælper en del på humøret <3

 • Skriv kommentar