Personal

Det ved I ikke om mig // #randomfacts

Hej kære læser!
Hermed et lille livstegn fra mig ovenpå en forlænget weekend, hvor jeg har været til familietræf på Sjælland, i Fårup Sommerland og fejret 20-års fødselsdag for min kæreste. Der er fart over feltet, men i morgen slutter min lille efterårsferie og arbejdet kalder. Normalt bestræber jeg mig på at lave indlæg af kvalitet, hvor I får lidt til tænketanken, eller bliver inspireret til at prøve noget nyt, og det er derfor ikke så tit, at jeg laver de her indlæg om mig selv. Dog synes jeg heller ikke det skader, at I kommer bag facaden, så nu får I lige fem tilfældige facts om mig som jeg kom på i toget mod Odense sidste weekend – mest for hyggens og morskabens skyld 😉

1. Hvis jeg ser nogen mistænkelige personer i offentligheden tjekker jeg altid hvad klokken er, og hvordan de ser ud, i tilfælde af at der sker noget kriminelt samme sted kort tid efter. Jeg lever ikke i frygt, men jeg gør det nok for at kunne hjælpe til i en eventuel efterforskning, haha!

2. Jeg elsker Odense Chokoladesauce, og kommer det altid i bunden før jeg hælder softice i. Derefter topper jeg med endnu mere chokoladesauce, så man ikke kan se isen. Nogle mener det er ulækkert, but I love it. Men jeg gør det kun, hvis det er Odense Chokoladesauce for jeg bryder mig ikke om andre slags.

3. Jeg bliver hidsig af at vaske op, hvis vandet er for varmt. Jeg ender derfor ofte med at tage opvasken i små bider, eller får Ralle til at tage den, for at undgå mit temperament.

4. Jeg fælder utrolig nemt en tåre, hvis jeg ser Voice Junior eller andre shows, hvor der indgår stolte forældre, haha. Jeg græder ikke over deltagerne, men over deres stolte forældre. Aner ikke hvorfor.

5. Jeg er imod overforbrug, og forsøger at leve så minimalistisk som muligt. Alligevel har jeg et fuckton af notesbøger til at ligge fordi jeg eelsker notesbøger, og jeg bliver ved med at købe og ønske dem (#bloggerlife), selvom jeg langt fra får dem brugt alle sammen.

Jeg håber I har det godt, og at I kunne lide dagens indlæg. Jeg har forresten fået drømmetasken hjem, da jeg fandt et tilbud jeg ikke kunne modstå. Jeg  planlægger naturligvis at vise den frem til jer, her på bloggen, så snart jeg får tid til at lave et ordentligt indlæg med den – hvad tror I det er for en? 😀

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar