Bolig

Home decor // Genbrugsfund

Jeg er så heldig at min arbejdsplads er placeret lige ved siden af en stor genbrugsbutik, og jeg tog derfor et smut derind i dag, da jeg fik fri. Jeg synes at det er særdeles undervurderet, hvad man egentlig kan finde i en genbrug! Porcelænsskålen er faktisk ubrugt, og jeg kunne se at den er købt i Søstrene Grene fordi emballage og prismærke stadig sad på.

Jeg må indrømme, at jeg ofte glemmer at tænke over hvad der mon kunne gemme sig i en genbrug, hvis jeg står og mangler noget – det må jeg blive bedre til, for hold op, hvor gemmer der sig mange billige sager! Billedet købte jeg i Stilia, som er en virkelig fed plakatforretning i Rosengårdscentret i Odense, men rammen fandt jeg i genbrugen til kun 15 kroner. Jeg synes normalt sådan nogle aluframes kan være lidt dyre.

Som I måske kan fornemme på min plante til venstre, er jeg ikke god til at holde planter. Da jeg så de sølv plastikroser, så jeg mit snit til at få nogle blomster ind i hjemmet som ikke skal passes. De skinner så flot, og passer rigtig godt ind. Er de ikke bare fine? 😀Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg tager i genbrugen, og næste gang bliver det i jagten på varmt tøj til vinteren. Jeg har ikke noget imod at gå i en brugt strik, og det var egentlig kun fordi jeg ikke kunne have mere på cyklen, at jeg ikke købte lidt tøj med hjem i dag også 😛

God aften <3

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  sara sophie
  11. oktober 2017 den 19:05

  Det altid dejligt at finde nogle nye sager i genbrugsen 🙂
  Sikke heldig du har været!

 • Svar
  Freja
  12. oktober 2017 den 10:33

  Der findes altid så mange fine ting i genbrugen. Men nogle gange er man mere heldig end andre 🙂

 • Skriv kommentar