Skønhed

Gaveidé til manden + Black Friday rabatkode

I samarbejde med SIGR Mens Skincare

Hej med jer, og glædelig Black Friday!
Så er det altså i dag, at kreditkortene bliver varme, og der er masser gode tilbud at hente hjem – både på nettet såvel som i butik. Måske er I ligesom jeg på udkig efter julegaver? Da mange af jer som følger med er kvinder, kommer jeg i dag med en gaveidé til manden du holder af – det kunne fx være din far, bror eller kæreste. Samtidig får I en lækker Black Friday rabatkode, so keep on reading 😉


Jeg vil gerne introducerer jer for SIGR Mens Skincare, som leverer luksus hudpleje til mænd. Det særlige ved SIGR er, at alle deres produkter er udviklet af mænd til mænd, og er produceret i Danmark. Der er lagt særlig fokus på nordisk indentitet, og produkternes indhold som hovedsageligt består af hvad naturen har beriget os med gennem årtier: Kamille, Jojobaolie, og Aloe Vera for at nævne nogle få. SIGR tror på effekten af et højt indhold af naturlige ingredienser, og serien indeholder ikke parabener. Der ligger mange års udvikling og tests bag produkterne og er udarbejdet i tæt samarbejde med Nordens førende eksperter.

Min kæreste var så heldig at få lov til at teste HELE deres hudplejeserie! Produkterne var pakket ind i denne super lækre gaveæske, og indeholdte SIGR’s face wash, face moist, shave gel, face balm og body lotion. Hans hud er blevet mere ensartet og smidig, og han har ikke haft tendens til urenheder i den periode hvor han har brugt produkterne, så det er jo bare perfekt. Han har haft mest glæde af ansigtsrensen (face wash), da den passer godt til hans hudtype, og skummer op så den er tilpas nem at gnubbe ind i huden.

Det er ikke kun kvinders hud som har behov for pleje, det gælder også for mænd! Hvis I står og mangler en gave til manden kan produkterne klart anbefales, og så ser de jo bare bragende godt ud på badeværelset! I finder SIGRs produkter lige her, og ved brug af koden “SIGRBLACKFRIDAY”får I 30 % rabat på alle SIGR produktpakker/kits (dvs, ikke enkelt produkter). Koden er gyldig til på søndag.

God weekend <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar