Personal

November // Indblik i min kamerarulle #2

Hej med jer!

Det lod til at I syntes godt om sidste gang, jeg lavede denne type indlæg, so here it goes again. Jeg deler weekendens lykkeglimt med jer, helt eksklusivt fra min kamerarulle. Jeg har egentlig ofte mange billeder til at ligge, som jeg tænker skal postes på Instagram, men som jeg hurtigt kommer fra igen. Så er det da fint, at jeg kan dele dem her i stedet 😉

Udover Black Friday i fredags har min weekend stået på en del julehygge og smovsen, som I måske fornemmer. Ralle biksede en chokolademousse sammen lørdag som vi nød til en film. Det var lækkert, og så skønt med lidt kvalitetstid sammen. Søndagen blev brugt på at bage pebernødder og cookies, og at lave juledekorationer hos min mor. Det var super hyggeligt, dog ærgerligt at det hele bliver spist så hurtigt, hi hi (det er selvfølgelig min egen skyld, men jeg kan simpelthen ikke holde mig fra det). Jeg fik lavet årets traditionelle juledekoration med kalenderlys, så nu står den fint i vindueskarmen og venter på at blive tændt. Derudover er jeg begyndt på min første krimi af Camilla Läckberg. Jeg er normalt ikke til krimi, men nu giver jeg det et skud.

I husker måske fra sidst, at jeg havde været til et modeshow i PIECES? Goodiebaggen, som vi fik ved indgangen, indeholdte bl.a. de her lækre glimmerstrømper, som jeg er blevet ret glad for sidenhen. Glimmerstrømper er bare så fine her til jul, og jeg kunne godt tænke mig nogle flere – her kommer minimalisten dog op i mig og siger, at jeg ikke har brug for flere strømper 😉 Øv. Det må blive en anden god gang.

Jeg håber også I har haft en dejlig weekend.
Fik I købt noget spændende Black Friday? Eller måske i dag siden det er Cyber Monday? <3 

 

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Emilie
  27. november 2017 den 21:37

  Man kan virkelig mærke hyggen og bliver helt i julestemning nu… 🙂

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   27. november 2017 den 21:43

   Jeg er også bare helt vildt meget i julestemning, og jeg glæder mig sådan til på fredag, hvor decembermåned starter 😀

   • Svar
    Emilie
    27. november 2017 den 21:44

    Ih ja! Jeg kan næsten ikke vente!

  Skriv kommentar