Minimalistens juleønsker

Da jeg var barn fik jeg monster mange julegaver, og jeg kan huske at jeg et år fik 29 gaver i alt! Det var jo helt crazy. I dag er det antal heldigvis betydeligt mindre, og som en halvvoksen minimalistisk kvinde behøver jeg slet ikke så mange gaver (det gjorde jeg nok heller ikke som barn, jeg var bare forkælet). Som minimalist kan man sagtens ønske sig en masse, hvis man vil. Forskellen ligger bare i, hvilke tanker man har gjort sig om sine ønsker. Når jeg ønsker mig noget i dag er det med særlig omtanke for om jeg mangler det, og om jeg vil bruge det regelmæssigt fremadrettet? – kan jeg besvare begge spørgsmål med “ja”, så er det et godt og fornuftigt ønske 🙂
1 badebomber // 2 Pude // 3 Pude // 4 Rosendahl vandglas // 5 Toiletbørste i marmorlook // 6 Bordskåner // 7 Bordskåner // 8 Lænestol

Denne jul ønsker jeg mig en del til min lille lejlighed, men der har da også sneget sig et ønske ind om nogle  badebomber til de mange timer jeg kommer til at ligge i badekarret i løbet af vinteren. Bare et lille kvarters tid i badekarret, med musik ud af højtaleren, sætter jeg virkelig pris på! Det er særdeles afstressende og vigtigt for mig i de mørke måneder. Dog har jeg ikke andet end en eller anden Nivea shower gel til at komme i badet, og der ville det virke bedre med nogle badebomber, som er skabt til formålet, med lavendelduft og gode olier for huden.

Udover det I ser på billedet ønsker jeg mig også en svaber til badet, en brødkurv og fyrfadslys, ha ha! Jeg ønsker mig generelt mange praktiske sager, som jeg ville sætte pris på at få i gave, da jeg ikke altid selv synes, at det er det mest spændende at bruge penge på (selvom jeg mangler det) 😛

Hvad ønsker I jer til jul?

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Barbara Zatler
  20. november 2017 den 17:50

  Super fine ønsker! Er selv fan af stolen og puderne.

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   20. november 2017 den 17:58

   Taak <3 Stolen er nok også mit største ønske i år, så jeg kan sidde ordentlig når jeg læser 😀

 • Svar
  kathrine johansen
  20. november 2017 den 17:51

  Det er da virkelig nogle super fine ønsker!
  Jeg ønsker mig en bylassen stage, og masser af tøj!

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   20. november 2017 den 18:00

   By lassen laver også nogle super flotte lysestager, jeg er selv helt vild med deres Kubus 4 candle holder i kobber <3

 • Svar
  Eline Tychsen
  20. november 2017 den 18:12

  Så mange gode ønsker – synes især stolen er super cool! ☺️
  Jeg ønsker mig primært tøj og accessories 🙈

 • Svar
  Just Me
  20. november 2017 den 18:13

  Fine ønsker. Jeg kan godt lide din ide om ønsker.
  Hos mig er jeg nået til det punkt, hvor jeg ikke mangler noget som helst (jeg føler mig virkelig heldig – vil bare lige tilføje, at jeg er super taknemmeligt). Så nu er jeg begyndt, at ønske mig ting som gør mig glad. De har ikke andet formål end det 🙂

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   20. november 2017 den 18:22

   Så dejligt at høre! <3 Det er nemlig også vigtigt at ønske sig ting som gør en glad – det er jo også en kæmpe værdi 😀

 • Svar
  Emilie Ildstein
  20. november 2017 den 18:17

  Jeg er vild med stolen og puderne!❤️

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   20. november 2017 den 18:23

   taak, jeg er bare helt vild med den der kombination af lyserød og kobber <3

 • Svar
  Blogbycc.dk
  20. november 2017 den 21:29

  Jeg synes især at puderne er fine 😍 jeg ønsker mig ikke det store i år, jeg har det med at købe tingene selv når jeg bliver fristet.

 • Skriv kommentar