Mode Outfits

OOTD: Winter is coming

Jakke Only // Tørklæde Vero Moda // Sko B&CO // Taske Louis Vuitton (speedy 30)

Hej med jer!

Jeg tog et smut ind til byen efter arbejde i går sammen med Ralle, hvor vi begge fik gjort os nogle skønne røverkøb. Jeg var så heldig at finde både en jakke, sko og tørklæde – alt sammen på tilbud i anledning af Black Friday. Den vinterjakke, som jeg har i forvejen, har jeg haft siden 8. klasse og jeg sælger den på Zadaa, fordi den ikke længere er min stil. Jeg faldt bare pladask for den ovenstående jakke inde i Only, og så kostede den kun nogen af 300 kroner! Jeg er normalt ikke så god til det med farver, men jeg synes at tørklædet gør underværker og så kostede det kun en halvtredser, og så var jeg bare solgt til farven. Det er bare så dejligt, at jeg har styr på vinterklæderne nu, for det har helt ærligt ikke været nogen fornøjelse at rende rundt i efterårsjakke og sneakers på det sidste.

Jeg håber I nyder weekenden lige så meget som jeg gør 😀 Jeg har fået pyntet lidt mere op i lejligheden, og om få minutter skal jeg mæske mig i chokolademousse og se julefilm sammen med Ralle.

 

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Frk Mejer
  26. november 2017 den 18:20

  Du ser vinterklar og skøn ud! 😍

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   27. november 2017 den 21:45

   Tak for de søde ord! Jeg er indeed klar til at gå vinteren i møde <3

 • Svar
  Camillia
  27. november 2017 den 10:14

  Er vild med dit outfit 🙂

 • Skriv kommentar